Horoscop saptamanal Fecioara 12 – 18 Martie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Fecioara (12 – 18 Martie 2016)

In zilele de 12 si 13 martie, stabilitatea mentala, fermitatea in opinii si decizii, motivatia Fecioarelor va fi puternica. Nativii vor da dovada de ceea ce, in aparenta, se cheama „tarie de caracter”.

Horoscop Saptamanal Fecioara

Horoscop Saptamanal Fecioara

In realitate, va fi vorba de un cumul de factori organici, spirituali si intelectuali care vor contribui, impreuna, la consolidarea bunei functionari a organismului nativului din Fecioara care se va dovedi puternic, echilibrat, stabil, rezistent, eficient, ferm dar bine temperat. In aceasta perioada, unele persoane se pot angaja in lupte de idei, de principii, propunandu-si sa darame prejudecati si vicii de gandire si actiune in cadrul mai larg in care activeaza (loc de munca, domeniu de preocupari, viata publica, implicare sociala, politica, morala sau religioasa).

Intre 14 si 15 martie, dificultatile cu care se pot confrunta cei tineri sau, inca tineri – 40-44 de ani-, tine de imagine, succes, notorietate, impresie. Principala problema, care se naste in acest rastimp si care va dura, cu intensitati diferite, pana in preajma datei de 1 septembrie a.c., tine de lezarea individului, de abuzurile sau nedreptatile comise asupra lui, de relatiile parteneriale vicioase care il paraziteaza ori de impresiile false pe care el insusi si le-a facut despre unii oameni. Aspectul aduce vulnerabilizari ale statutului marital: chiar daca nu se despart „cu acte in regula”, nativii se despart afectiv, material sau personal de un partener de viata. Evolutie imprevizibila a unor anchete, marturii, depozitii, concluzii cu conotatie juridica. Cei mai vulnerabili vor fi cei nascuti in preajma zilelor de 7 – 9 septembrie.

Intre 16 si 18 martie dimineata, Fecioarele vor fi reticente cu prietenii si cu cei apropiati lor sufleteste, lasand impresia ca se indoiesc de loialitatea tuturor si ca nu au incredere in nimeni. In restul zilei de 18 martie, in sufletul lor, Fecioarele se dau tot felul de lupte sau rafuieli cu oameni si institutii ostile lor.

Sursa: Horoscop Urania

Matar.ro