Horoscop saptamanal Fecioara 07 – 13 Mai 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Fecioara (07 – 13 Mai 2016)

Pe 7 mai, pana la ora 18:30, tranzitele acestei zile consolideaza ceea ce a declansat faza de Luna Noua, in seara zilei de 6 mai, pe directia conceptiilor, idealurilor si proiectelor personale ale fiecarui nativ.

Horoscop Saptamanal Fecioara

Horoscop Saptamanal Fecioara

Pentru unii, aceasta secventa va functiona modest sau poate greu de identificat dar, nativilor tineri sau maturi, implicati in viata publica, sociala, politica, juridica, religioasa sau academica, acest context le este favorabil nu doar pentru consolidarea unor tendinte. Intre planetele care tranziteaza cele trei semne de Pamant (Taur, Fecioara, Capricorn) se realizeaza, intreaga saptamana, relatii armonice de care vor beneficia, fireste, si nativii din Fecioara, care vor avea insa parte de inca un factor pozitiv, ce se va revarsa asupra lor, incepand cu dupa-amiaza zilei de 10 mai, cand Jupiter, Marele Benefic, ce le tranziteaza semnul zodiacal natal, va reveni la mersul direct, putand, in felul acesta, sa-i sustina mai bine si mai profund ori mai eficient decat a facut-o pana acum.

Intre 7 mai, dupa-amiaza, si 9 mai, se anunta o perioada in care, unele persoane, nascute sub acest semn zodiacal, vor fi in prim-planul atentiei publice. Despre ele se va vorbi, ele vor actiona sau vor reactiona la provocarile destinului care nu sunt nici putine, nici banale. Acesti nativi se vor afla in mijlocul unui vartej de relatii inter-umane, de situatii si interese care ii vor pune la incercare pe toate directiile de viata.

Intre 10 si 11 mai, in abordarea problemelor majore, Fecioarele vor avea ultimul cuvant in fata unor prieteni, dovedindu-se inflexibile fata de unii tovarasi de drum sau cunoscuti.

Intre 12 si 13 mai, Fecioarele vor constientiza riscurile unei situatii ce se desfasoara in proximitatea lor obligandu-i sa intervina pentru salvarea unei situatii materiale sau pentru rezolvarea unor incurcaturi care treneaza de ceva timp.

Sursa: Horoscop Urania

kalapod.ro