Horoscop saptamanal Fecioara 02 – 08 Aprilie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Fecioara (02 – 08 Aprilie 2016)

Intre 2 si 3 aprilie, nativii se pot confrunta cu unele surprize care pot fi de ordinul stirilor si informatiilor care le parvin cu privire la masurile organizatorice ce vor fi luate la locul lor de munca.

Horoscop Saptamanal Fecioara

Horoscop Saptamanal Fecioara

Tranzitele perioadei pot induce stari de nervozitate si neliniste; unele pot avea o baza reala, fiind asociate cu realitatea tumultuoasa din jurul lor; alteori, insa, ele pot fi doar niste stari subiective.

Intre 4 si 6 aprilie dimineata (pana la ora 10), evolutia unor directii de viata personale sau colective justifica si alimenteaza, in perspectiva, norii negri ai ingrijorarii. Cele doua Noduri Lunare de pe axa Fecioara/Pesti, indica premiza unor evenimente importante pentru destinul lor, al partenerilor de viata sau al afacerilor si constructiilor personale bazate pe contracte. Pe acest fond incarcat si riscant, evolutia proceselor, anchetelor, conflictelor, negocierilor, tentativelor de a se ajunge la un acord este pandita de surprize, de exagerari sau de ignorarea unor principii si adevaruri.

Din a doua parte a zilei de 6 aprilie pana pe 8 aprilie dimineata (ora 10), cand se va produce si faza de Luna Noua (7 aprilie), axa celor doua case ale banilor devine dominanta in ansamblul preocuparilor cotidiene. Fireste, nu toate Fecioarele vor fi afectate dar, cu siguranta, vor fi destule persoane nascute in acest semn zodiacal obligate sa tina cont de schimbarile care se vor produce in regimul banilor si beneficiilor ce le revin. Evenimente care se pot produce in aceste doua sectoare vor avea un caracter brusc, neobisnuit, luandu-i atat de tare prin surprindere incat acestia vor trai un moment de blocaj in asimilarea si evaluarea noutatilor cu care se confrunta.

Pe 8 aprilie, dupa ora 10 dimineata, se va instala o binefacatoare perioada de revenire la logica si ratiune, necesara pentru a lua cele mai utile si intelepte decizii.

Sursa: Horoscop Urania

Originals