Horoscop saptamanal Capricorn 30 – 05 Februarie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Capricorn (30 – 05 Februarie 2016)

Marcajul astral care presupune incercari personale legate de felul in care isi exercita o functie sau de felul in care isi valorifica pregatirea profesionala un Capricorn continua ba chiar va cunoaste, saptamana viitoare, o noua etapa in care relatiile complicate, care se construiesc intre semnul lor zodiacal natal si perechea Berbec/Balanta, se refac la grad perfect, consolidand riscurile, blocajele si limitarile de actiune.

Horoscop Saptamanal Capricorn

Horoscop Saptamanal Capricorn

Depinde de varsta la care „ii prinde” acest moment, depinde si de felul in care au trecut, pana acum, prin viata unii Capricorni. Pentru cei onesti, evenimentele, fie ele si dificile, sunt mai lesne de suportat, de inteles sau chiar de solutionat.

Pentru altii insa, aceste accente astrale nu pleaca de la sine si nu dispar prea curand, in mare, acest context perpetuandu-se pana la sfarsitul anului. De aceea, ziua de 30 ianuarie nu este una noua nici in vibratia, nici in semnificatia ei. Unii nativi vor simti chiar aceasta revenire.

Intre 31 ianuarie, 1 si 2 februarie seara, pana la ora 18, preocuparile lor se vor indrepta spre o serie de prieteni, colaboratori, cunoscuti, parteneri de ideal, de placeri, de interese. In acest sector relational, se construieste un joc diabolic in cine pacaleste pe cine, cine se prinde primul de mecanismul vicios lansat si-l contracareaza. Deocamdata, dusmanii nativilor sunt in avantaj.

Din 2 februarie seara si pana pe 4 februarie, unii Capricorni nu vor face nimic altceva decat sa se odihneasca, sa se bucure de viata, sa se refaca ori sa faca efortul de a uita, pentru moment, de greutatile vietii de fiecare zi. Altii insa, neobositi, vor face strategii, intentia demersurilor lor tintind o solutie morala, legala, cat e cat corecta sau care, macar, sa para, chiar daca nu va fi pana la urma, asa.

Din 5 februarie, starea lor interioara dar si conditia fizica s-ar putea ameliora iar vigilenta si concentrarea pe chestiunile personale va atinge cote mari.

Sursa: Horoscop Urania

kalapod.ro