Horoscop saptamanal Capricorn 28 – 03 Iunie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Capricorn (28 – 03 Iunie 2016)

In ziua de 28 mai, este posibil sa nu se petreaca nimic special, cu exceptia celor carora, le vor trece pe la ureche zvonuri legate de schimbari la locul lor de munca cu efect financiar.
Horoscop Saptamanal Capricorn

Horoscop Saptamanal Capricorn

Intre 29 si 30 mai, Capricornii vor trece printr-un moment de slabiciune provocat de oboseala de a fi hartuiti, din nevoia de a fi sinceri sau, chiar, din naivitatea ca, schimband tactica, cu una mai putin combativa, vor depasi o etapa dificila din viata lor mai repede si si cu mai putina suferinta. Astfel, lasand garda jos, ei vor deveni vulnerabili. Chiar daca bombardamentul cuadraturilor care functioneaza in aceasta saptamana pe semnele Mobile priveste casele mai putin importante in dispozitia hartii lor natale, raman subrede pentru ei, capacitatea de a discerne binele de fals, capacitatea de a se exprima sau de a se apara convingator, sanatatea este dependenta de fluctuatiile starii de spirit, ceea ce le imprima reactii contradictorii sau neadecvate, precum si dezordinea in chestiunile de constiinta si optiuni fundamentale. Din cand in cand, vor constata ca nu mai stiu in cine si in ce sa creada, ca nu mai stiu daca ceea ce intentioneaza sa faca este varianta cea mai buna pentru ei, etc. Asupra lor se va abate atat indoiala cat si neincrederea in propriile forte iar toate aceste stari de spirit trebuie reprimate.

Intre 31 mai si 1 iunie, contradictiile interioare si nesiguranta ii vor transforma in niste persoane hipersensibile, irascibile si ciudate.
Intre 2 si 3 iunie, pentru unii se va pune problema remanierii locului lor de munca, salarizarea, raporturile de munca cu sefii si sau subalternii, sau vor inregistra o opozitie la numirea lor intr-o functie. Adevarate motive fiind bine mascate, iar cei ostili lor lucrand din umbra, Capricornii vor avea sentimentul ca se lupta cu fantomele. Atentie de acum in acolo, pana la inceputul lunii august cu privire la eventualitatea de a fi tradati sau pusi in situatii dintre cele mai periculoase de fosti prieteni, colaboratori, cunoscuti.
Matar.ro