Horoscop saptamanal Capricorn 23 – 29 Ianuarie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Capricorn (23 – 29 Ianuarie 2016)

Pe 23 ianuarie, unii reprezentanti ai acestei zodii vor ajunge la concluzia ca trebuie sa faca ordine in toate tipurile de relatii pe care le-au acceptat pana acum.

Horoscop Saptamanal Capricorn

Horoscop Saptamanal Capricorn

De la caz la caz, in functie de varsta si statut social, la o analiza lucida, obiectiva si fara menajamente, unii vor constata ca cel mai vulnerabil loc pentru ei, acum, este casatoria, pentru altii o obligatie contractuala, implicarea in activitatea unei firme care le greveaza existenta, un proces care nu se mai termina, uzandu-i fizic si psihic. Altii vor observa ca viata lor sociala este plina de pericole sau ca, dinspre familie, le vin tot felul de amenintari indirecte.

 Mercur va reveni, pe 25 ianuarie, la mersul direct si, pentru ca se afla in Capricorn, le va permite nativilor sa analizeze situatia fara concesii si fara mila chiar fata de ei insisi, sa evalueze consecintele, costurile unor decizii si sa se hotarasca.
Intre 24 si 25 ianuarie, depinde de situatia profesionala a fiecarui Capricorn (cu loc de munca, fara, in restructurare, pensionabil etc.) felul in care va primi influxurile fazei de Luna Plina si cum le va transforma in fapte de viata. Acest context astral, nu trebuie privit insa cu ingrijorare. Se poate ivi, in avantajul lor, pe neasteptate, o solutie, din cele stranii, greu de acceptat ca s-ar putea adeveri.
Intre 26 si 28 ianuarie, Capricornii se vor lupta cu nedumeririle instalate in mintea lor, provocate de evolutia unor relatii personale sau institutionale care, mai demult, le-au determinat optiuni importante de viata, optiuni care, azi, nu mai sunt justificate sau acceptabile, din perspectiva evolutiei lor.
Pe 29 ianuarie, registrul de viata se schimba brusc. Pe fondul unor evenimente care se deruleaza prea repede pentru a putea fi controlate, care iau prin surprindere sau se manifesta atipic, unii nativi s-ar putea sa fie fortati sa ia, la randul lor, decizii, neobisnuite.
Avon