Horoscop saptamanal Capricorn 23 – 29 Aprilie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Capricorn (23 – 29 Aprilie 2016)

Intre 23 si 24 aprilie (dupa ora 15), unii Capricorni se vor confrunta cu ingratitudinea unor prieteni si colegi de grup sau de interes comun.

Horoscop Saptamanal Capricorn

Horoscop Saptamanal Capricorn

Daca ar fi numai dezamagirea, inca ar fi bine, dar exista, in temeiul astral al acestei perioade, si samburele tradarii sau al loviturilor sub centura. In plan sentimental, acelasi tranzit le poate da unora forta necesara sa rupa o relatie afectiva care ii nemultumea ori, ei insisi, sa fie parasiti.

Intre 24 aprilie dupa-amiaza si 26 aprilie, nativii se vor framanta ziua si noaptea, in dorinta de a actiona eficient si, mai ales, corect ori legal, intr-o chestiune ce tine de dialog, de micile relatii, degradate in ultimul timp (cu vecinii, cu fratii sau cunoscutii ocazionali). Alteori, vor dori sa intre in armonie cu ei insisi dar, asta va fi ceva mai greu pentru ca, in viata multora, se conjuga destule etape in plina desfasurare care ii suprasolicita. Undeva, in fundul sufletului lor, nerostita cu voce tare, sta alternativa evazionista „sa fuga unde or vedea cu ochii” sau, cum se zice in popor, „sa-si ia lumea-n cap”, adica un abandon si o recunoastere a faptului ca au ajuns atat la capatul rabdarii cat si al sperantei.

Intre 27 si 29 aprilie, pana la ora 11 dimineata, se va instala o perioada mai solida din punct de vedere psihic. Capricornii vor putea aborda, cu rabdare, provocarile cotidiene. Exceptie vor face cei care traverseaza o perioada de contestari publice, cei a caror imagine este „tocata” public sau impotriva carora, fie si intr-un cadru izolat de ochii publicului, s-au lansat critici, atacuri, opozitii si delimitari socio-profesionale. Acestora, li se poate, cere demisia sau, impinsi de un context de imprejurari anume creat si amplificat mai ales intre 26 si 27 aprilie, pe fondul unui tranzit periculos, sa aiba, ei insisi, aceasta initiativa.

In restul zilei de 29 aprilie, nativii pot avea o idee utila, o solutie de moment pentru a depasi un impas banesc de moment.

Sursa: Horoscop Urania

Matar.ro