Horoscop saptamanal Capricorn 19 – 25 Martie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Capricorn (19 – 25 Martie 2016)

Nota generala va fi, in astfel de situatii, un gest energic – ceea ce se cheama „mana forte” – menit nu doar sa impresioneze ci, mai ales, sa rezolve, scurt si repede, o neregula.

Horoscop Saptamanal Capricorn

Horoscop Saptamanal Capricorn

Zilele de 19 si 20 martie pot trece fara evenimente speciale pentru cei mai multi dintre nativi. Unii, daca viata lor este mai complicata, se pot enerva dintr-un motiv financiar care priveste rudele sau relatiile care nu pot fi afisate in mod deschis (relatii discrete, secrete etc.).

Intre 21 si 23 martie dimineata, mentalul celor mai multi Capricorni pare cotropit de tot felul de idei: unele clare, altele confuze, unele corecte, altele gresite, unele bazate pe experienta si dovezi materiale, altele bazate pe impresii si reactii emotionale.

Dialogul cu acesti nativi, pe un astfel de fundal astral, va fi evident, unul contraproductiv, dificil si va aprofunda erorile in care se zbate Capricornul sau oscilatiile lui de rationament. De aceea, etapa este de evitat pentru prezentarea la audieri, examene, probe practice (mai ales pentru obtinerea carnetului de sofer!).

Fireste, si deplasarile sunt pandite de nereguli, incurcaturi, confuzii (se greseste ruta, se pierde timpul, se pierde trenul, se strica ceva la masina etc.).

Intre 23 martie dimineata si 25 martie, Capricornii se vor confrunta cu Luna Plina si cu Eclipsa de Luna pe casa a X-a a cerului lor de nastere, ceea ce isi va pune amprenta, chiar daca nu imediat vizibil, pe viata publica, pe cariera, pe imagine sau pe aspiratiile lor, daca sunt tineri. Cele mai afectate vor fi femeile care apartin acestei zodii.

Impactul acestui moment astral se poate indrepta si spre casa a IV-a: rude, casa, avere, trai si mod de a locui. Tot cu acest prilej, se poate instala un reper socio – profesional greu de dislocat si de depasit, de care nativii se vor lovi, pana la anul, cand se va produce viitoarea Luna Plina in Balanta, care va incheia etapa declansata pe 23 martie a.c.

Sursa: Horoscop Urania

Dasha