Horoscop saptamanal Capricorn 18 – 24 Iunie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Capricorn (18 – 24 Iunie 2016)

Intre 18 si 20 iunie (pana la ora 14), casa enigmelor si a necunoscutului, a tainelor si a motivatiilor kharmice este luata cu asalt. Dinspre casa a XII-a pot porni o serie de impulsuri interioare care pot alimenta un comportament rebel sau reactii bruste.
Horoscop Saptamanal Capricorn

Horoscop Saptamanal Capricorn

Luna Plina din ziua de 20 iunie va solicita casele VI – XII, dand celei din urma vocatia de a scoate la suprafata suparari mocnite, revolte inabusite sau dorinte nerealizate. La toate acestea se va adauga impactul opozitiei Mercur/Saturn, aflata la apogeu (grad perfect) in acea zi, care va da frau liber resentimentelor sau dorintelor reprimate. Impactul acestei faze se va reflecta si asupra sanatatii. Se vor putea inregistra dialoguri pacient-medic in contradictoriu, primii respingand o anumita abordare a bolii sau refuzand sa mai urmeze un tratament care s-a dovedit ineficient. Alte discutii se pot invarti in jurul unui diagnostic.

Capricornii vor fi enervati de imposibilitatea stabilirii cu precizie a cauzei unei suferinte organice. A se evita interventiile chirurgicale in ziua de 20 iunie (cu o marja de toleranta de o zi in minus si in plus), aspectul astral permitand abordarile medicale superficiale, nejustificate, gresit aplicate, ceea ce ar necesita o schimbare din „mers”, chiar in timpul operatiei, a strategiei chirurgicale sau ar impune o interventie ulterioara, reparatorie.

Nici sectorul „munca si salarii” nu scapa de acest tavalug. Desi, nota generala este de agitatie, de neliniste, de discutii, de alarma justificata sau exagerata de zvonistica, totusi, e de retinut orice detaliu care reprezinta un semnal de alarma justificat.

Intre 20 iunie (dupa-amiaza) si 22 iunie, preocupari legate de bunul plasament al persoanei lor pe fondul unor parteneriate si colaborari. Intentiile de a reforma viata in doi vor ingheta, pentru o luna, pe fondul tranzitelor care vor scoate in evidenta laturile subrede ale oricarei initiative sau riscurile ulterioare. Nu va hazardati sa semnati acte, documente si angajamente in nici o privinta.

Intre 23 si 24 iunie, posibile surprize banesti sau gasirea unei solutii inteligente pentru a iesi din impas.

Sursa: Horoscop Urania

Matar.ro