Horoscop saptamanal Capricorn 16 – 22 ianuarie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Capricorn (16 – 22 ianuarie 2016)

Pe 16 ianuarie se pot contura o serie de mici evenimente în plan familial care să-i amărască pe unii nativi sau care să ridice o serie de probleme care țin de buna conviețuire, de înțelegere, de capacitatea de a coopera sau de a fi solidari și care se dovedesc a nu fi ușor de gestionat. Mai pot apare vești neplăcute și surprize care îi pun pe gânduri pe nativi.

Horoscop saptamanal Capricorn

Horoscop saptamanal Capricorn

Între 17 și 19 ianuarie dimineața, importante vor fi, relațiile cu copiii. Dorința celor născuți în Capricorn, în postura de părinți, este să găsească cele mai bune metode și argumente de a-i face pe copiii cât mai responsabili și mai conștienți de riscurile și neajunsurile comportamentului lor. Pentru moment, se confruntă cu dificultatea de a găsi aceste căi.

Între 19 ianuarie dimineața și 21 ianuarie după-amiaza, munca este o continuă problemă pentru acești nativi. Solicitările curg din toate părțile. Perioadă din categoria celor care te fac să exclami: „nu știu cum să mă împart”, „nu-mi văd capul de treburi”. Multă pierdere de timp prețios în discuții despre lucruri neimportante și detalii la locul de muncă. Atmosferă încărcată pe fondul zvonurilor legate de schimbările iminente ce vor avea loc în instituția unde lucrează.

Între 21 ianuarie după-amiaza și 22 ianuarie, se anunță o perioadă dificilă pentru parteneriate, procese. Dinspre latura oficială, cu componentă socială, având ca miză funcția sau demnitatea, vin amenințări. Dinspre sectorul înțelegerilor posibile sau necesare se înregistrează tot felul de ostilități și puncte de vedere refractare sau divergente care fac imposibil orice acord. Nici Capricornii înșiși nu sunt convinși că, ceea ce întreprind acum, este ceea ce trebuie pentru a rezolva o chestiune de patrimoniu sau de familie și, de multe ori, nesiguranța îi face să amâne o decizie.

Soarele va intra, din 20 ianuarie, în casa banilor câștigați prin muncă, adică o sursă de surprize sau de schimbări.

Sursa: Horoscop Urania

Matar.ro