Horoscop saptamanal Capricorn 16 – 22 Aprilie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Capricorn (16 – 22 Aprilie 2016)

Pe 16 aprilie, tranzitul astral ne arata o faza riscanta: acea, ca nativii vor avea tendinta sa faca pe interesantii cand e vorba de bani. Asta, delicat vorbind!

Horoscop Saptamanal Capricorn

Horoscop Saptamanal Capricorn

S-ar putea insa, ca unii sa doreasca sa depaseasca o bariera pe principiul ca, cei mici trec pe sub bariera, cei puternici trec pe deasupra ei. Bine, bine! – dar, sa nu uite ca, in acea zi, intre orele 19 -21 si, apoi, in reluare, pe 22 aprilie, imediat dupa miezul noptii, opereaza niste piedici astrale a caror forta de impact nu trebuie subestimata. Ceea ce inseamna, ca, in perioadele amintite, se pot produce seisme care sa avarieze cariera, functia, numele, averea lor si a colateralilor. Uneori, destinul poate lovi pe aceste segmente, pe acest fond astral subred, cu o forta greu de estimat.

Intre 17 si 19 aprilie (pana la ora 14:24’), Capricornii pot sa-si sistematizeze o serie de idei, pot sa se calmeze pentru a lua o decizie inteleapta, pot sa-si regaseasca pamantul de sub picioare, daca evalueaza situatia corect.

Intre 19 aprilie dupa-amiaza si 21 aprilie, tot ceea ce priveste latura materiala, stabila, profitabila sau lucrativa este in pericol. Nu sunt excluse, furturile, avariile dar cred ca, cel mai intens aspect este cel legat de viata publica, de nume, de imagine, de statut, de pastrarea prerogativelor puterii. Pe19 aprilie, dupa-amiaza, Soarele va intra in casa sentimentelor, a placerilor si a relatiilor cu copiii, prilej pentru stabilizarea sau consolidarea unor tendinte.

Pe 22 aprilie, se prefigureaza dovezi ale lipsei de caracter a unor prieteni, tradari, complicitati vinovate, duplicitati si alte asemenea. In sufletul, dar si in constiinta unor nativi din acest semn zodiacal, se va instala, de acum in acolo, pentru o luna, o anume crispare, sau indaratnicie sau o incapacitate de a fi indulgent in fata greselilor altora fata de ei. Ca nota generala, spre sfarsitul perioadei analizate de noi, sunt de evitat disputele, marturisirile, provocarile sau manifestarile fatise ale antipatiei fata de unii prieteni si ale intolerantei fata de ideile, sentimentele, interesele sau atasamentele lor.

Sursa: Horoscop Urania

Avon