Horoscop saptamanal Capricorn 13 – 19 Februarie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania РHoroscop Saptamanal Capricorn (13 Р19 Februarie 2016)

Pe 13 februarie, pana la ora 14, cei nascuti in Capricorn se pot ingrijora cu privire la viitorul unor bunuri ce le apartin sau pe care le administreaza impreuna cu rudele apropiate.

Horoscop Saptamanal Capricorn

Horoscop Saptamanal Capricorn

Alteori, enervarile de moment pot fi provocate de micile avarii ce apar in viata domestica si care reclama o interventie rapida pentru remedierea lor.

Din 13 februarie dupa-amiaza (dupa ora 14) si pana pe 15 februarie (ora 17), nativii se pot confrunta cu dorinta puternica de a stabiliza ceva in viata lor afectiva: relatia cu o persoana, temeinicia unor sentimente, viitorul relatiei insesi.

Pe o alta directie de viata, parintii Capricorn vor fi prezenti in viata copiilor in ideea de a le oferi un suport moral, afectiv, familial pentru a depasi o etapa delicata de crestere, de a schimba coordonatele unui proces educativ sau pentru a corecta felul in care evolueaza aceia, in prezent, nemultumiti de latura pedagogica a pregatirii lor pentru viata.

Intre 15 februarie dupa-amiaza si 17 februarie, munca ii cheama la datorie si, chiar daca nu vor fi entuziasmati de volumul mare de munca, se vor supune exigentelor impuse, speriati de iminenta unor sanctiuni care s-ar putea abate asupra lor. Starea de spirit ca si latura organica nu prezinta riscuri in schimb, ele vor imprima intregii lor fiziologii o labilitate sau o instabilitate pe care o vor resimti, de mai multe ori in acest rastimp, ca o slabiciune fizica si o oboseala fizica.

Pe 18 si 19 februarie, demersurile cu privire la reglementarea relatiilor cu partenerii se vor lovi de un zid de indiferenta sau se vor confrunta cu un lant de incurcaturi si piedici.

Din 19 februarie, Soarele va tranzita casa a III-a, dand felului lor de a comunica o binevenita suplete spirituala. Atentie la dimineata zilei de 19 februarie cand va opera un Patrat mistic pe semnele Cardinale, din care face parte si zodia lor, si care va ridica gradul de pericol personal la cote mari.

Sursa: Horoscop Urania

 

kalapod.ro