Horoscop saptamanal Capricorn 09 – 15 Iulie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Capricorn (09 – 15 Iulie 2016)

Pe 9 si 10 iulie dimineata (pana la ora 11:30′), perioada sensibila pentru „viata ideilor interioare” ale nativilor care incep sa se indoiasca de unele convingeri mai vechi, care doresc sa reformuleze unele conceptii despre lume si viata care i-au motivat pana mai ieri si care doresc sa consolideze un corp de idei la care adera acum, ca sa-si consolideze lumea valorilor in care cred.

Horoscop Saptamanal Capricorn

Horoscop Saptamanal Capricorn

Perioada in care marturisirile despre sine, „marturisirile de credinta” rostite in public nu sunt nici indicate si nici nu vor putea fi formulate convingator: Capricornii traiesc un moment de transformare dar si de eliminare a unor idei care nu-si mai au rostul in constiinta lor. A se exprima acum, pe acest fond tulbure, ar fi o stangacie inutila. Etapa delicata pentru cei care sustine examene prin incapacitatea de a se concentra, de a avea „fuga de idei”.

Intre 10 iulie (a doua parte a zilei) si 12 iulie, posibilitate de a atenua o serie de asperitati ce tin de imaginea publica, de notorietate sau de autoritate (daca ea este contestata). Nu este vorba de o mare victorie asupra rivalilor sau de o lovitura de imagine ci doar de o nuantare, minora, dar necesara.

Intre 13 si 15 iulie (pana la ora 12), din nou, Capricornii au de furca cu fostii prieteni sau cu apropiatii. Situatia este complexa si bogata in nuante in functie de felul in care s-a construit o realitate falsa ce acum este demascata. Unii pot vedea cine a fost incorect cu ei, altii se confrunta, abia acum, cu lipsa de caracter a unor asa-zisi prieteni. Prezenta planetelor Mercur si Venus in casa banilor si a avantajelor materiale conditionate de o persoana, o institutie sau o lege, ar trebui sa functioneze bine. Dar relatiile proaste care intervin, strica natura fundamentala a acestei posturi astrale, transformand-o in reversul ei. De aceea, ele pot deveni izvor de actiune sau plan incorect ori imoral (intimidare, incercare de „cumparare”, obtinere de foloase in schimbul tacerii etc.).

In dupa-amiaza zilei de 15 iulie nativii vor beneficia de influenta Lunii care le poate induce vigoare sufleteasca, morala sau fizica.

Sursa: Horoscop Urania

Matar.ro