Horoscop saptamanal Capricorn 07 – 13 Mai 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Capricorn (07 – 13 Mai 2016)

Pe 7 mai, pana la ora 18:30, zi buna pentru a stabiliza relatia cu copiii, pentru a se ocupa de sanatatea sau educatia lor.

Horoscop Saptamanal Capricorn

Horoscop Saptamanal Capricorn

Impulsuri astrale care ii vor face pe unii nativi sa consolideze o relatie afectiva. Aspect bun si pentru cei care desfasoara activitati de creatie: arhitectura, constructii, design, decoratiuni interioare, moda, arte decorative etc. In ciuda unor aspecte bune (trigoane pe semnele de Pamant), activitatea intelectuala este subreda, aici intervenind o serie de mecanisme astrale care ii obliga sa reevalueze un proiect, o oferta, la nesfarsit, fara a se putea hotari.

Partea buna vine de la Jupiter care, din 10 mai, va reveni la mersul direct si, in felul acesta, va functiona in avantajul lor. Astfel, dupa 10 mai, Capricornii vor putea asimila usor notiunile intr-un proces de invatare, aprofundare sau rafinare a cunostintelor teoretice si practice sau se vor putea lamuri cu privire la o directie de viata ce tine de ideal si constiinta.

Intre 7 mai, dupa-amiaza, si 9 mai, informatii care alarmeaza, stiri contradictorii privitoare la locul de munca, la viitorul salarizarii lor. Din punctul de vedere al sanatatii, disfunctii pot apare in zona aparatului loco-motor, a bratelor, a sistemului nervos si muscular ce controleaza aceste zone anatomice, care pot aparea pe fondul unor accidente minore.

Intre 10 si 11 mai, nativii devin interiorizati, rigizi sau chiar ostili, daca partenerul lor de viata „joaca in ham”. Uneori, vor face observatiile cuvenite, alteori insa vor aborda o tacere semnificativa, care poate capata nuanta supararii sau a indiferentei usturatoare. Ecuatie greu de rezolvat in plan public, intr-o chestiune de functie si imagine.

Intre 12 si 13 mai, demersurile intr-o problema materiala, legata de posesia unor bunuri, de valorificarea unui capital, de obtinerea unor inlesniri si beneficii poate fi restrictionata, limitata sau blocata, pe fondul unor tranzite care au darul sa „puna paie pe foc”.

Sursa: Horoscop Urania

kalapod.ro