Horoscop saptamanal Capricorn 06 – 12 Februarie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Capricorn (06 – 12 Februarie 2016)

Semnul natal al Capricornilor este ocupat în perioada 6 – 12 februarie de trei planete (Pluton, Venus – Micul Benefic și Mercur) iar în perioada 6 -7 februarie (până la ora 8 dimineața), de Lună.

Horoscop Saptamanal Capricorn

Horoscop Saptamanal Capricorn

Așa se face că, zodia lor, fiind intens solicitată, le va induce un ritm alert de viață, cu tot felul de evenimente care se succed, uneori obositor pentru ei care, fiind mai raționali și mai metodici, nu agreează acest timp de existență, în permanență în prim-plan, gata oricând de reacție sau de replică.

În acest răstimp, se vor simți obosiți și vor încerca, pentru a se proteja, să elimine sau să respingă o serie de solicitări. Nu le vor putea ignora pe toate așa încât, cel puțin pe 6 februarie, vor fi obligați să fie organizați, să nu se piardă în detalii pentru a nu fi mereu în întârziere.

Între 7 și 9 februarie (până la ora 11), Capricornii pot avea o surpriză legată de bani. Este mai greu de spus dacă aceasta va fi una plăcută sau nu, pentru că, în această perioadă se va produce Luna Plină în Vărsător. Să spunem că, nu se va întâmpla nimic concret; există, în schimb, șansa de a găsi o soluție, o idee salvatoare pe această temă.

Între 9 și 11 februarie (ora 12), una dintre dorințele care îi animă este să se împace cu toată lumea, să nu mai fie în contradicție cu nimeni, să nu mai aibă parte de adversități din partea nimănui. Atitudinea lor înțelegătoare, cooperantă, concesivă va fi bine primită și va crea efectele scontate, multe dintre animozitățile stârnite din fleacuri și ambiții nemotivate ale lor sau ale celorlalți, se vor stinge de la sine, curățind, astfel, relațiile cu frații, vecinii, cunoscuții ocazionali de aceste „impurități.

Între 11 și 12 februarie, unii Capricorni se pot enerva sau îngrijora la auzul unei măsuri oficiale care a fost sau care urmează să fie luată și care i-ar putea afecta pe unii dintre membrii familiei lor (mai ales pe părinți) ori le poate greva venitul și/sau patrimoniul personal.

Sursa: Horoscop Urania

 

kalapod.ro