Horoscop saptamanal Berbec 28 – 03 Iunie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Berbec (28 – 03 Iunie 2016)

In ziua de 28 mai, la cote ridicate se vor afla informatiile si schimbul de idei si opinii pe care un nativ din Berbec le poate avea cu unul sau mai multi prieteni.

Horoscop Saptamanal Berbec

Horoscop Saptamanal Berbec

Pot aparea si surprize placute: informatii care sa le deschida o noua perspectiva asupra unei stari de lucruri sau sugestiile inteligente pe care aceia le pot oferi nativilor.

Intre 29 si 30 mai, existenta lor cotidiana trece printr-un moment de recul sau de repliere. Berbecii incearca sa se linisteasca, sa se limpezeasca si sa analizeze toate datele care au venit spre ei, in ultimul timp, tulburandu-le niste convingeri sau niste principii. Mai pot intra in acest tip de „criza” si relatiile cu institutiile sau persoanele din strainatate pe care ei se bazeaza, drumurile avute in vedere, pentru studii sau pentru a desfasura o activitate (stagiu de pregatire, probe, teste, in vederea unei angajari ulterioare).

Intre 31 mai si 1 iunie, energia si ambitia lor vor fi la cote mari. Berbecii vor fi determinati sa intreprinda o serie de actiuni menite sa le permita un progres. Traiesc in forta, actioneaza in forta, reactiile lor sunt bruste, fara premeditare sau prudenta.

Intre 2 si 3 iunie, un aspect, teoretic pozitiv, stabil, ar putea determina o miscare abila in plan practic sau menita sa-i stabilizeze baneste. Conditia ei de realizare ar fi munca, activitatea profesionala. Contextul se interfereaza insa cu o tentatie vinovata sau cu ipoteza unei alegeri „in disperare de cauza” (li se forteaza mana intr-o privinta, sunt presati de termene si conditii exterioare cauzei banesti) care ii poate impinge sa ignore un pericol sau sa-si asume riscul unor solutii nu tocmai corecte. Este latura vulnerabila a acestei perioade. In cazuri particulare, exista posibilitatea ca unii Berbeci sa ajunga in posturi de decizie pe care nu si le doresc pentru ca nu le ofera nici satisfactie profesionala, nici ascensiune sociala, pentru ca intuiesc dificultatile cu care se vor confrunta si faptul ca vor fi „sacrificatii de serviciu”.

Sursa: Horoscop Urania

Matar.ro