Horoscop saptamanal Berbec 27 – 04 Martie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Berbec (27 – 04 Martie 2016)

27 Februarie dimineața agitată, enervări, relații disonante și blocaje la tot pasul. După ora 14, a acestei zile și până pe 29 februarie, stare de alarmă interioară provenind de la banii și bunurile pe care un nativ le poate vedea amenințate de un conflict în desfășurare sau de evoluția unor situații exterioare voinței lui.

Horoscop Saptamanal Berbec

Horoscop Saptamanal Berbec

În plus, se poate identifica dorința cuiva de a profita de buna credință sau de dificultatea financiară în care se află nativul. Între 1, 2 și 3 martie (până la ora 12), o serie de Berbeci pot construi o punte utilă sau măcar plăcută, veselă, agreabilă cu cineva din străinătate.

Pot veni vești, se poate coresponda, se pot face planuri. Mai există și ipoteza unor oferte care le vin, unora, aparent din senin. Ele presupun, dacă le-ar accepta și le-ar da curs, schimbarea stilului de viață, al locului în care trăiesc și muncesc în prezent sau reformulări importante de miză personală.

Poate că asta își doresc, mai ales cei maturi. În a doua parte a zilei de 3 și apoi pe 4 martie, Berbecii vor fi obligați să se conformeze rigorilor de muncă, de statut profesional, de exercitare a funcției. Responsabilitățile care le-au fost încredințate sunt greu de dus la îndeplinire din cauza ostilității unuia sau mai multor persoane din preajmă care le contracarează orice mișcare.
Destule dezamăgiri pe sectorul muncii de fiecare zi, confruntări neplăcute cu realitatea, în ciuda unor speranțe sau planuri pe care și le-au făcut. Nativii încep să resimtă o stare de depresie sau de furie neputincioasă, care se va amplifica spre 11-12 martie, mai ales dacă se confruntă cu situații-limită.

Impactul evenimentelor exterioare asupra stării de spirit și a echilibrului interior este unul puternic, deși, în aparență, Berbecii par a se ține bine. Pe această direcție, ziua de 29 februarie, poate fi una când băierile sufletului lor par a nu mai rezista.

Sursa: Horoscop Urania

Matar.ro