Horoscop saptamanal Berbec 23 – 29 Ianuarie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Berbec (23 – 29 Ianuarie 2016)

Luna Plina in Leu. O Venus cumpatata. Berbecii se simt solicitati din toate partile, asupra unora se fac presiuni reale, de toate tipurile (sociale, familiale, relationale, materiale, profesionale, contractuale) iar ei nu au suficiente resurse interioare sau exterioare ca sa le gestioneze pe toate.

Horoscop Saptamanal Berbec

Horoscop Saptamanal Berbec

De aceea, in unele domenii de viata, pot aparea confuzii, conflicte, intarzieri. Un astfel de tipar astral se instaureaza pe 23 ianuarie si se repeta, cu mici nuante diferite, pe 29 (30) ianuarie a.c.

Desi casa a X-a este locuita de planeta Venus, din 23 ianuarie, ea reuseste doar sa atenueze forta de impact a evenimentelor asupra Berbecilor dar nu poate schimba sau inlatura potentialul de conflict instaurat deja.
Intre 24 si 25 ianuarie, relatiile afective se coloreaza cu mult „foc la inima”. Trairile sunt intense, ardoarea cu care acestea se manifesta in plan sentimental este remarcabila si, pentru multi, pasul spre aventuri de tot felul nu este deloc dificil.
Luna Plina din 24 ianuarie alimenteaza dorinta interioara de spargere a tiparelor de viata monotone. 26, 27 si 28 ianuarie sunt zile in care o serie de suferinte trupesti sau afectiuni mai vechi se resimt, in chipuri diferite, in functie de varsta. Un loc aparte il au, in acest tablou medical, gandurile, framantarile, nemultumirile care alimenteaza stresul, depresia, tulburarile metabolice.
Pe 29 ianuarie sunt vizate relatiile conjugale, de afaceri sau discutiile de principiu pe o chestiune parteneriala. Uneori, pentru se obtine – dupa caz – o acceptare sau o renuntare, ei pot fi amenintati, dezinformati, introdusi in scheme tactice de abatere atentiei sau de influentare.
Vola.ro