Horoscop saptamanal Berbec 21 – 27 Mai 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal┬áBerbec (21 – 27 Mai 2016)

Pe 21 mai, Berbecii vor avea presimtiri legate de o chestiune ce priveste banii, bunurile, avantajele materiale pe care intentioneaza sa le obtina, anticipand, in acest fel, ceea ce se va contura saptamana viitoare, pe fondul intrarii in casa a VIII-a a planetei Marte si a Lunii Negre, prezente astrologice menite sa schimbe intrucatva statutul lor material.

Horoscop Saptamanal Berbec

Horoscop Saptamanal Berbec

Intre 22 si 24 mai (pana la ora 8 dimineata), se configureaza discutii in contradictoriu sau ipostaze mai putin obisnuite, legate de relatia lor cu institutiile de invatamant (pe o directie) sau cu strainatatea (pe o alta directie). Sunt vizate drumurile atat lungi cat si cele scurte, deplasarile in strainatate in scop de divertisment sau cu afaceri, dialogurile cu reprezentantii unor structuri oficiale, precum si tot ceea ce tine de verificarea cunostintelor lor (audieri, probe practice, verificari teoretice, concursuri, examene, jurizari, testari).

Din cauza Lunii Pline si a relatiilor tensionate pe care aceasta etapa le creeaza sunt de asteptat dificultati care se pot infiltra discret in bunul mers al acestor nativi dar care, la un moment dat, se pot evidentia ca niste blocaje reale, vizibile mai ales prin consecintele pe care le provoaca (intarzieri, amanari, respingerea unor dosare, ridicarea unor exceptii.

Din dimineata zilei de 24 mai si pana pe 26 mai (ora 17), premizele legate de viata publica, de exercitarea unei functii beneficiaza de prezenta planetei Venus, din 24 mai in sectorul schimburilor de idei si opinii, alaturi de Soare, ceea ce poate reprezenta un avantaj la capitolul siguranta de sine si energie fizica.

Din dupa-amiaza zilei de 26 pana pe 27 mai, nativii pot constata cu amaraciune ca unii prieteni nu-i ajuta (mai ales cu bani), atunci cand li se solicita asta, dupa cum, indicat ar fi ca Berbecii sa fie circumspecti atunci cand o serie de cunostinte vin la ei cu propuneri, de pe urma carora, chipurile, ar avea de castigat cu totii. In realitate, aceia vor incerca sa puna in practica o mica (mare?) pacaleala.

Sursa: Horoscop Urania

Elefant.ro