Horoscop saptamanal Berbec 19 – 25 Martie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Berbec (19 – 25 Martie 2016)

Pentru Berbeci aventura din Pesti se termina. In dimineata zilei de 20 martie Soarele va intra in semnul lor zodiacal dupa ce va fi clopotit venirea primaverii astronomice.

Horoscop Saptamanal Berbec

Horoscop Saptamanal Berbec

Apoi, pentru a fi cu adevarat niste vedete, ei va trebui sa se resemneze si sa indure ceea ce le mai este desemnat: intrarea planetei Mercur in zodia lor, ceea ce ii va face cam iuti la vorba, si (cam prea) rapizi in replici.

Dar, lucrurile nu se opresc aici, desi, zestrea astrala pe care o primesc chiar de la inceputul acestui rastimp, este una importanta, esentiala chiar pentru sanatatea si vigoarea organismului lor. Astfel, pe 23 martie, va avea loc Luna Plina care ii priveste direct.

Atunci, la ora 14, ora legala a Romaniei, se va produce o eclipsa de Luna, care ii va influenta, in general, pe toti cei nascuti in Berbec dar mai ales pe cei nascuti in primele 3-5 zile ale zodiei, generand un nou statut, incheierea unui proces si intrarea intr-o alta ipostaza de viata, care tine de specificul casei a VII-a si evidentiind carentele unor asocieri, viciile unor contracte sau limitele unor relatii care se pot strica aparent din senin sau care se pot deteriora pe fondul unor conflicte mai vechi.

Intre 19 si 20 martie, Berbecii vor trai momente de mare incarcatura afectiva dar asta nu inseamna ca vor deveni cooperanti; dimpotriva, ei pot fi incapatanati demonstrand tendinta clara de a prelua conducerea, de a-si impune punctul de vedere si mai ales interesul.

Intre 21 si 23 martie dimineata, acesti nativi pot intampina greutati in activitatea curenta de la locul de munca sau se pot zbate in crize de constiinta.

Din 23 martie, dupa ora 8 dimineata, si pana pe 25 martie seara, ei vor trece prin furtuna astrala a Lunii Noi. Unii vor scapa „ieftin”: doar cu o veste enervanta sau cu o discutie mai aprinsa. Altii, daca au procese, ar trebui sa fie pregatiti pentru ipoteze deloc convenabile lor.

Sursa: Horoscop Urania

Matar.ro