Horoscop saptamanal Berbec 18 – 24 Iunie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal┬áBerbec (18 – 24 Iunie 2016)

Intre 18 si 20 iunie (pana la ora 14), cele mai solicitate sectoare vor fi cele legate de mica scolaritate sau de studiile inalte, de comunicare si de calatoriile de scurta sau de lunga durata. Mule dintre discutii si intentii vor fi supuse in permanenta unor oprelisti fie de natura legala, fie administrativa.

Horoscop Saptamanal Berbec

Horoscop Saptamanal Berbec

Dar, cel mai important context pentru care unele demersuri, pe directiile amintite mai sus, priveste schimbul de informatii, dialogul neconstructiv dintre subiect si reprezentantii unor institutii care ridica obiectii, pretentii sau pun tot felul de piedici, nu intotdeauna justificate, astfel ca, de multe ori, se va putea vorbi de sicane, exagerari, exces de zel. Situatia se complica cu cat nativii se apropie de 20 iunie, spre ora pranzului, cand se alcatuieste faza de Luna Plina, care tinde sa impinga la maximum tensiunea si conflictul relatiilor Berbecului cu profesorii, examinatorii, sefii unor institutii de profil (primarii, ministere, vama, etc.) din tara sau strainatate. In acest rastimp comunicarea va atinge apogeul confuziei si nervozitatii.

Din dupa-amiaza zilei de 20 iunie pana pe 22 iunie, pentru unele persoane nascute in acest semn zodiacal se radicalizeaza relatiile de familie, dar, totodata, se contureaza si ipostaze care ii vor face sa se cramponeze de unele bunuri de familie.

Din 18 iunie, in sectorul casei a IV-a, al aspectelor care tin de familia din care provin, isi va face simtita prezenta planeta Venus, ceea va accentua latura subiectiva, emotionala a reactiilor acestor nativi. Acestui tranzit i se va alatura, sporindu-i intensitatea, din 21 iunie, Soarele care, la randul lui, va intra in zodia Racului.

Atentie la discutiile in care se vor angaja Berbecii intre 21-21 iunie la locul de munca, context in care pretentiile personale sau sugestiile reformiste nu vor fi privite cu ochi buni.

Intre 23 si 24 iunie, dorinta unora de a se intalni cu prietenii va fi justificata mai ales de nevoia gasirii unor solutii la imprejurarile de viata si activitate complicate de felul in care evolueaza probleme lor financiare.

Sursa: Horoscop Urania

Avon