Horoscop saptamanal Berbec 16 – 22 ianuarie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Berbec (16 – 22 ianuarie 2016)

Pe 16 ianuarie întregul comportament, gândirea, reacțiile și percepțiile sunt dependente de stresul provocat de tranzitele care pun într-o ecuație dificilă existența lor curentă.

Horoscop saptamanal Berbec

Horoscop saptamanal Berbec

Motive numeroase de enervare dar și enervări numeroase fără motive întemeiate. Agitație sterilă, nativii își pun singuri bețe-n roate prin felul complicat de a se purta. Puține vor fi ideile sau soluțiile constructive adoptate în acest răstimp care se epuizează în dimineața zilei de 17 ianuarie.

Între 17 și 19 ianuarie (până la ora prânzului) preocupări materiale curente, pornind mai ales de la nereguli sau manevre cel puțin ciudate dacă nu cumva chiar incorecte venite din partea colaboratorilor, asociaților sau a celor cu care intră frecvent în relații financiare. Din 19 ianuarie (după ora 11:41′) și până în după-amiaza zilei de 21 ianuarie, Berbecii se pot mișca dezinvolt în planul discuțiilor libere, fără mare răspundere pentru calitatea exprimării sau a conținutului vehiculat.

Între 21 și 22 ianuarie, la locul de muncă se conturează un risc provenind de la discuțiile neinspirate, nemotivate, în care se vehiculează informații neverificate care pot provoca dispute, controverse. În același răstimp, restrâns la 1- 2 zile, relațiile cu străinătatea pot crea disconfort relațional. Atenție la evenimentele din preajma zilei de 22 ianuarie în plan procesual. Situația poate deveni, în funcție de caz, critică, complicată, dramatică sau radicală. Din 21 ianuarie după masa (după ora 15:30′) și până la sfârșitul zilei de 22 ianuarie, premizele astrale sunt dificil de depășit oricât de multe diligențe ar depune nativii.

Un Careu Mistic pe semnele Cardinale (din care și Berbecul face parte) pune relațiile personale, parteneriale sau publice și oficiale în răspăr. Berbecii vor fi contraziși și combătuți indiferent ce spun, chiar dacă au dreptate. A se evita confruntările deschise, publice sau oficiale.

Sursa: Horoscop Urania

Originals