Horoscop saptamanal Berbec 16 – 22 Aprilie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Berbec (16 – 22 Aprilie 2016)

Pe 16 aprilie, o serie de tranzite favorabile le vor permite nativilor mici rezolvari personale, posibilitatea de a avansa pe drumul complicat al birocratiei si aprobarilor, daca este vorba de excursie, o calatorie, o deplasare dincolo de granitele tarii.

Horoscop Saptamanal Berbec

Horoscop Saptamanal Berbec

Forma buna fizica si psihica; posibila situatie avantajoasa ce va incheia ziua, in mod placut. Pentru multe persoane exista insa si o etapa stramba care va pune la incercare parteneriatele. Moment de lezare a afacerilor sau intereselor personale de catre persoane care actioneaza anapoda, prosteste, complicandu-le existenta sau care le pun bete in roate in mod voit. Fiind vorba de o zi cu risc, discutiile pe teme contractuale ar trebui amanate. Vor fi avantajati cei care vor participa la competitii sportive ori cei care vor desfasura activitati artistice cu public (concert, reprezentatie in aer liber etc.).

Intre 17 si 19 aprilie (pana la ora 14:24’), sporesc grijile si nemultumirile legate de activitatea desfasurata la locul de munca. Chestiuni administrative. Starea psihica a nativilor va fi modificata, nativii fiind morocanosi si irascibili. Intre 19 aprilie dupa-amiaza si 21 aprilie, Berbecii trebuie sa verifice toate documente precum si sa-si reevalueze permanent initiativele pentru a evita sau contracara consecintele unei situatii in desfasurare rapida care poate schimba datele problemei, de la o ora la alta.

Pe 21 aprilie, intre orele 19 – 21, se pot reedita disensiunile in plan partenerial, de asta data, fiind vizate si relatiile matrimoniale care pot cunoaste o brusca si violenta escaladare a conflictele intre soti. Atentie sporita pentru cei implicati in procese si anchete.

Pe 22 aprilie, Berbecii se vor confrunta cu efectele fazei de Luna Plina in Scorpion indreptate spre casa avantajelor materiale in legatura cu alte persoane sau institutii. Soarele incepe, din 19 aprilie sa tranziteze casa banilor. Nu recurgeti la pacaleli si subterfugii

Sursa: Horoscop Urania

Originals