Horoscop saptamanal Berbec 14 – 20 Mai 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Berbec (14 – 20 Mai 2016)

In prima parte a zilei de 14 mai (pana la ora 8), Berbecii vor dori sa se bucure, in continuare, de viata, asa cum au facut-o in ultimele zile si, in mare parte vor reusi.

Horoscop Saptamanal Berbec

Horoscop Saptamanal Berbec

Alteori, poate fi vorba de o satisfactie speciala venita din bucuria creatiei, dintr-un succes. Sunt avantajati toti cei care desfasoara activitati sportive in diferite cluburi si care vor avea posibilitatea, chiar daca rastimpul este scurt, sa obtina calificari, rezultate optime, sa convinga (daca sunt tinere sperante) sau sa-si depaseasca recordurile anterioare. Pe directia relatiilor cu strainatatea insa, unde opereaza doua planete retrograde, este bine sa nu forteze lucrurile. Cand situatia se va debloca vor face progrese si in acel sector de viata.

Intre 14 si 16 mai (pana la ora 19:33’), se pot petrece evenimente cu rost administrativ, economic, pe fondul schimbarii unor oameni din posturile de conducere, in sectorul muncii. Evenimentele nu-i vor entuziasma ba, dimpotriva, ele pot fi doar inceputul unui proces de transformare a institutiei unde lucreaza, antrenandu-i si pe ei in acest val de reforme si masuri (contracte noi, salarizare, noi raporturi ierarhice, noi atributii) care vor fi primite cu ostilitate sau chiar cu valuri de proteste in cadrul carora unii Berbeci, mai tineri, mai revoltati si mai determinati, se pot afirma ca lideri de opinie.

Intre 16 mai, dupa-amiaza si dimineata zilei de 19 mai conditiile in care se vor desfasura negocierile si relatiile parteneriale il vor obliga pe nativ sa se abtina, sa se autocenzureze.

Din seara zilei de 19 mai si pana pe 20 mai, se poate instala o stare de nemultumire, de panica sau de revolta fata de felul in care se prezinta starea lor financiara.

Din dupa-amiaza zilei de 20 mai, Soarele le va tranzita casa a III-a a comunicarii, ceea ce le va permite nativilor un bogat schimb de idei dar si deplasari de scurta durata.

Sursa: Horoscop Urania

kalapod.ro