Horoscop saptamanal Berbec 13 – 19 Februarie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Berbec (13 – 19 Februarie 2016)

Nu intotdeauna solutia de a face plati sau de a avea bani pentru cheltuielile curente se va rezolva prin munca pentru ca, pentru moment, desi sectorul muncii ii cheama la program, cu casieria stau cam prost.

Horoscop Saptamanal Berbec

Horoscop Saptamanal Berbec

In prima parte a zilei de 13 februarie, Berbecii au parte de solicitari care ii privesc direct, de la care nu se pot sustrage, care-i ostenesc sau, dupa caz, ii enerveaza. Din dupa-amiaza zilei de 13 februarie (dupa ora 14) si pana pe 15 februarie (ora 17), interesul lor se concentreaza pe bani.

Pe 14 si 17 februarie, planetele Mercur si, respectivVenus, vor intra in Varsator, permitand dialogul cu o serie de persoane de curand cunoscute.

Intre 15 (dupa-amiaza) si 17 februarie, unii nativi sunt vorbareti, comunicativi, dornici sa afle, sa se informeze, sa primeasca sfaturi. Au destul de mare nevoie de miscare, raspund prompt la tot felul de solicitari care presupun un drum cu masina, o deplasare de scurta durata in afara localitatii.

Pe 18 si 19 februarie, se acumuleaza o serie de obligatii morale fata rude. Din seara zilei de 18 se pun intr-o ecuatie stringenta mai multe ipostaze care implica si relatiile matrimoniale, postùrile publice ori responsabilitatile ce tin de exercitarea meseriei. Poate fi vorba de situatii care se declanseaza pe nepregatite, alteori, tenta surprizei provine chiar de la reeditarea unei discutii sau a unui conflict care parea epuizat sau deja rezolvat.

Important este schimbul de idei, de impresii sau de principii care stau la baza unei cooperari. Multe dintre persoanele cu care vor intra in contact vor fi tinere, sau mai tinere decat nativii din Berbec, vor parea simpatice, inteligente, inventive dar, pe termen lung, relatiile cu acestia nu se vor dovedi stabile.

In ziua de 19 februarie, Soarele va intra in zodia Pestilor, in casa a XII-a, si le va accentua starea de melancolie sau de neliniste.

Sursa: Horoscop Urania

Matar.ro