Horoscop saptamanal Berbec 12 – 18 Martie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Berbec (12 – 18 Martie 2016)

Nevoia de stabilitate materială se abate, pe 12 și 13 martie, intens asupra celor născuți în Berbec. Unii vor să securizeze ceea ce au câștigat deja, alții vor să sporească o mică rezervă, în sfârșit a treia ipoteză este cea a unor câștiguri, modeste ca nivel financiare, obținute din muncă proprie, pentru a rezolva cheltuielile obișnuite.

Horoscop Saptamanal Berbec

Horoscop Saptamanal Berbec

Zilele de 14 și 15 nu sunt confortabile. Casa dialogurilor și a transferului de informații pare bătută de vânt ori chiar de furtuni. Informațiile vin, știrile sau doar vorbele circulă dar totul se petrece într-o mare grabă, fără ca nativii să aibă posibilitatea să mediteze asupra lor.

Contradicțiile se nasc la tot pasul, incapacitatea de a trage o concluzie pertinentă nu este un lucru bun, pentru nici unul dintre domeniile de viață de care ar fi nevoie de ele. În plus, nativii vor da dovadă de instabilitate, de nehotărâre, oscilațiile fiind la fel de periculoase ca și ambalările rapide.

Nervii „sunt la mare cinste” în aceste zile, lucru obișnuit pentru Berbeci, doar că, de astă dată, aceste stări de nervozitate îi pot împinge să se contrazică cu interlocutorii până în pânzele albe, să se certe, să nu înțeleagă, să răstălmăcească tot ceea ce li se spune. Unul dintre locurile care poate suferi de pe urma acestor derapaje este casa muncii. Nativii pot dezvolta idei preconcepute sau chiar idei fixe, pot lua în brațe prejudecăți care nu au alt motiv logic, decât comoditatea de a nu analiza profund sau orgoliul de a nu accepta varianta sănătoasă a altcuiva. Psihicul lor, torturat de cele șase posturi astrale în Pești, este, evident, cel care stă la originea acestor percepții deformate.

Din 12 martie, planeta Venus se va afla în casa lucrurilor discrete și le va da posibilitatea, uneori, se întrezărească adevărul din spatele perdelelor de fum.

Între 16 și 17 martie, se repun vechile probleme de familie cu efecte asupra relației de cuplu iar din 18 martie (după ora 9 dimineața), încep să se contureze noi aspirații afective, de identitate spirituală, de transformare profesională sau de progres social.

Sursa: Horoscop Urania

Elefant.ro