Horoscop saptamanal Berbec 09 – 15 Aprilie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Berbec (09 – 15 Aprilie 2016)

Intre 9 aprilie si prima parte a zilei de 10 aprilie, Berbecii vor face demersurile necesare pentru a normaliza o situatie financiara.

Horoscop Saptamanal Berbec

Horoscop Saptamanal Berbec

Din a doua jumatate a zilei de 10 aprilie pana pe 12 aprilie dimineata, dialogurile, schimburile de idei, receptionarea unor informatii se afla la cote mari de interes. De multe ori, noutatile care vin spre ei, pe diferite cai, pot privi o relatie personala cu strainatatea. Acele stiri ii vor pune pe jar, ii vor mobiliza, obligandu-i sa treaca la actiune sau sa aiba o initiativa de natura organizatorica sau administrativa cu iz oficial.

Nu este exclus ca, in aceasta perioada, Berbecii sa fie obligati sa faca mai multe deplasari, scurte si cu un scop precis, dupa cum, este posibil ca, pe acest fond solicitant, ei sa oboseasca, sa se enerveze si sa se certe cu mai multa lume. Contextul mai sufera si de pe urma unor influente divergente, stresante care vin dinspre sectorul munca, influentandu-le fondul psihic prin aceasta solicitare continua.

Din a doua parte a zilei de 12 aprilie si pana pe 14 aprilie, se reiau, la cote sporite de interes personal si, poate, cu o acuitate dureroasa, provenind din iminenta unor evenimente la care se asteapta intr-un viitor apropiat, preocuparile indreptate spre securizarea bunurilor materiale si patrimoniale personale si ale familiei.

Zilele de 14 si 15 aprilie (cu o marja de toleranta de 1-2 zile in minus sau in plus) au o conotatie negativa pentru nativi, daca acestia au procese, daca fac obiectul unor anchete, daca sunt in conflict cu partenerii de afaceri ori colegii de proiect, daca se pune problema unui partaj sau a renuntarii la unele bunuri si avantaje. Zile proaste si pentru negocieri, tratative, semnarea de contracte. Atentie la intalnirile in care se contureaza, fie si discret sau diplomatic prezentata, incercarea de a li „forta mana”.

Sursa: Horoscop Urania

Avon