Horoscop saptamanal Berbec 07 – 13 Mai 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal┬áBerbec (07 – 13 Mai 2016)

Pe 7 mai, pana la ora 18:30, cele patru planete care tranziteaza casa banilor (mai ales a celor proveniti din munca) ii preocupa.

Horoscop Saptamanal Berbec

Horoscop Saptamanal Berbec

Pentru unii nativi, acest aspect se leaga de o serie de conditionari contractuale sau de ipostaze cu miza juridica (contestatii, litigii de munca) in care nativul este implicat direct sau la care participa intr-un cadru mai larg (revendicari colective). Poate din cauza complexitatii situatiei, poate din cauza nehotararii, ei vor oscila, se vor intreba ce sa faca si, pentru inca doua saptamani de acum incolo, nu vor avea o directie clara de actiune in aceasta privinta. In cazuri speciale, nu sunt excluse rezolvarile favorabile lor.

Intre 7 mai, dupa-amiaza, si 9 mai, comunicarea si, disponibilitatea lor catre schimbul de idei si opinii ori acumularea de cunostinte prin invatare si practica functioneaza bine. Sunt posibile scurte deplasari, excursii sau plimbari in scop recreativ. Mai complicate se arata a fi calatoriile ce privesc tarile straine sau pentru perioade mai lungi de timp. In acest sector, se pot inregistra amanari, enervari, disfunctii de moment, complicatii care apar in ultima clipa mai ales daca aceste ele sunt legate de desfasurarea unei activitati curente (deplasari in interes de serviciu).

Intre 10 si 11 mai, Berbecii se vor confrunta cu ingrijorari legate de casa, familie, rost in societate, fapt obisnuit pentru ei.

Intre 12 si 13 mai, se anunta o perioada mai inflacarata. Pe unii ii va mistui focul dragostei, pe altii ii vor chema placerile vietii. Sunt avantajati de acest tranzit cei care lucreaza in domenii cu profil artistic, unde pot face o impresie buna, se pot impune sau, macar, pot atrage atentia prin felul modern, de pionieri ai noului, pe care il cultiva. In aceasta perioada, orgoliul este trait la cote mari si ii poate impinge spre fronda, tendinta de intimidare, gesturi spectaculoase sau riscuri asumate in intentia de a face demonstratii de forta.

Sursa: Horoscop Urania

Vola.ro