Horoscop saptamanal Balanta 28 – 03 Iunie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Balanta (28 – 03 Iunie 2016)

In ziua de 28 mai, mic moment de gratie si fantezie posibil datorita relatiilor armonice pe care Soarele nativilor il face cu planetele in tranzit prin semnele de Aer si care le dau Balantelor disponibilitatea spre reverie, spre cufundarea in ganduri, spre calatorii imaginare, spre romantism si originalitate.

Horoscop Saptamanal Balanta

Horoscop Saptamanal Balanta

Intre 29 si 30 mai se pot ivi situatii tulburi la locul de munca provocate de o serie de masuri administrative sau economice care impun o revizuire a stilului de munca, o redistribuire a competentelor dar si o reasezare a salarizarii. Lucrurile nu raman definitive dar, multe dintre vestile care vor circula in aceasta perioada se vor dovedi, mai tarziu, a fi fost intemeiate. In planul sanatatii, nativii pot intra in conflict sau pot fi nemultumiti, chiar daca se vor abtine sa marturiseasca asta, de felul in care evolueaza relatia lor cu un medic sau de felul in care organismul lor reactioneaza la o terapie ori la un tratament. Poate ca unii, in dorinta de a fi documentati in privinta suferintei lor fizice, sunt dependenti de prea multe pareri, nereusind sa se desprinda de sfaturile si opiniile celor din jur. Cel mai corect este sa asculte de semnele pe care le da organismul lor iar impresiile si prejudecatile de moment sa le lase la decantat.

Intre 31 mai si 1 iunie, unele aspecte de viata revin in sufletul lor facandu-i sa se gandeasca insistent la o solutie menita sa le protejeze bunurile de familie, averea, casa, locuinta, gospodaria. O cearta pe bani si bunuri se poate naste pe fondul unor nemultumiri sau abuzuri, mai vechi, comise de o ruda sau chiar de catre partenerul de viata, cu fara certificat de casatorie.

Intre 2 si 3 iunie, alte provocari, alte motive de enervare, alte probleme banesti. Unele Balante ar putea fi obligate, pe fondul revizuirii actelor si platilor facute in trecut, sa restituie niste bani, sa plateasca niste penalitati ori sa li se impute o paguba, in contextul unei activitati salarizate. Comunicarea este marcata de neseriozitate, superficialitate sau poate fi blocata. A se evita orice tip de deplasari pe 3 iunie.

Sursa: Horoscop Urania

Avon