Horoscop saptamanal Balanta 21 – 27 Mai 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Balanta (21 – 27 Mai 2016)

Pe 21 mai, unii pot fi incercati de o stare de neliniste sau de ingrijorare cu privire la bani. Din pacate, chiar daca pe 21 mai, aceasta stare va fi una trecatoare, ea se va putea perpetua, ca nota generala a starii lor psihice, pana la inceputul lunii august a.c., pe fondul impactului pe care Luna Neagra, o data intrata in casa a II-a a veniturilor din munca proprie, o va avea asupra constiintei lor.

Horoscop Saptamanal Balanta

Horoscop Saptamanal Balanta

Din 27 mai, tot in acest sector, va actiona si Marte, care intors, in acest semn zodiacal, pe fondul miscarii aparent retrograde, va contribui la randul lui fie la intensificarea, fie la aprofundarea unei probleme banesti.

Intre 22 si 24 mai (pana la ora 8 dimineata), faza de Luna Plina din Sagetator va influenta casa a III-a a comunicarii, facand mai lesne de rezolvat o serie de treburi administrative, oficiale sau legale menite sa le permita Balantelor sa calatoreasca, sa intre in contact cu zone de activitate ce presupun relatii cu strainii sau o colaborare cu/in si prin intermediul relatiilor externe. Sunt posibile mici excursii, scurte deplasari dincolo de granite, dupa cum, bine sunt aspectate si acele examene (mai ales in ipostaza de proba orala) in care elementul central al verificarii il constituie felul in care nativii stapanesc una sau mai multe limbi straine ori cunostintele de natura juridica.

Din 24 mai, planeta Venus va traversa casa a IX-a, legata de strainatate si studii inalte, sporind beneficiul acestui context astral, pentru urmatoarele 10-12 zile.

Din dimineata zilei de 24 mai si pana pe 26 mai (ora 17), unii nativi vor trebui sa se mobilizeze in vederea rezolvarii unei chestiuni de familie, complicate prin intentiile divergente si ascunzisurile manifestate de rudele implicate.

Din dupa-amiaza zilei de 26 pana pe 27 mai, nativii vor dori sa se extraga din contingent si sa dedice unor distractii si placeri, abandonandu-se in bratele dragostei si cautand aventura care sa le ofere satisfactii neobisnuite. Vor fi avantajate de acest tranzit toate Balantele care desfasoara activitati artistice, creative sau interpretative.

Sursa: Horoscop Urania

kalapod.ro