Horoscop saptamanal Balanta 20 – 26 Februarie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Balanta (20 – 26 Februarie 2016)

Ganduri de noapte, vise apăsătoare pe 20 februarie, până spre 4 – 5 dimineața. Apoi, din această zi, până pe 22 februarie, la ora 13:25′, efervescență relațională.

Horoscop Saptamanal Balanta

Horoscop Saptamanal Balanta

Uneori, unii nativi se pot simți mândri sau flatați de vecinătatea unor persoane influente care le acordă atenție.
Totuși, prudent ar fi, ca, dacă acele persoane importante și cu funcții promit ceva, Balanțele să nu își facă planuri pe baza acelor promisiuni. De cele mai multe ori, ele au fost rostite de conjunctură sau „ca să dea aceia bine în peisaj”, făcând figură de generoși, filantropi, puternici sau solidari cu cauza cuiva mai slab sau aflat în necaz. În plan sentimental, pot apărea „oportunități de afaceri sentimentale”, care mai de care mai tentante și mai irezistibile.

Între 22 februarie după-amiaza și 24 februarie, Luna se va muta în sectorul discret al casei a XII-a și, de aici, estompează multele tendințe spre exagerare ale acestor tranzite, obligându-i pe nativi să se concentreze pe starea lor de sănătate trupească și psihică, axă pe care va opera Luna Plină din seara zilei de 22 februarie.

Sunt avantajate toate terapiile alternative din categoria celor nemedicamentoase (sacroterapie, terapie cu apă, cu lumină, meloterapie, terapie cu îngeri, relaxare, yoga, terapie prin artă, etc.). La locul de muncă se pot concretiza fie direcțiile alarmante din perspectivă bănească, fie ipostazele promițătoare de relaxare a programului sau a condițiilor de muncă.

Pe 25 și 26 februarie, deși Luna va tranzita semnul lor natal, impulsurile nu vor fi dintre cele mai confortabile. Le vor trece prin minte tot felul de idei neinspirate și vor avea tot felul de ieșiri, mai ales față de unii membri de familie, cu aer ultimativ conflictual, la fel de neinspirate. În viața curentă, li se poate reproșa de către partenerii de orice natură că una zic și alta fac.

Sursa: Horoscop Urania

Matar.ro