Horoscop saptamanal Balanta 18 – 24 Iunie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Balanta (18 – 24 Iunie 2016)

Intre 18 si 20 iunie (pana la ora 14), Balantele vor avea de furca cu tot ceea ce priveste o forma de comunicare: personala sau oficiala, intr-un cadru restrans sau public, care sa-i puna in situatia de a explica, de a demonstra sau de a sustine un punct de vedere ori de a sa supune unei examinari profesionale sau unei jurizari etc.

Horoscop Saptamanal Balanta

Horoscop Saptamanal Balanta

Si drumurile sunt marcate de tranzitele acestei perioade care culmineaza cu faza de Luna Plina din 20 iunie. Riscurile care pandesc deplasarile, atat cele scurte cat si cele lungi, atat cele cu aspect relaxant (plimbare) cat si calatoriile peste hotare, provin si de la o alta opozitie puternica, intre Mercur si Saturn, la 11°, pe directia Gemeni/Sagetator, care se va produce tot in ziua de 20 iunie. In acest rastimp, nativii va trebui sa-si ia masuri de siguranta pentru a nu compromite un examen sau pentru a nu risipi sansele unei calatorii; e bine sa verifice documentele necesare activitatilor pe care le desfasoara, sa se inarmeze cu stapanire de sine, rabdare si calm.

Din dupa-amiaza zilei de 20 iunie pana pe 22 iunie, nativi vor fi obligati sa fie alaturi de rudele (mai ales parintii) care au nevoie de ajutor, intr-un chip eficient.
Dar, cum casa a X-a este tranzitata de planeta Venus (din 18 iunie) si de Soare (din 21 iunie), este de asteptat ca viata publica, activitatea profesionala exercitata in si prin functii si ranguri sa capete o importanta sporita pentru acesti nativi. Pentru unii, afirmarea se va face cu dificultate, tenacitatea fiind una dintre conditiile necesare, altii se vor mentine cu greu in demnitatea pe care o detin, in acest caz fiind vorba de o „batalie” pentru stabilitate.

Intre 23 si 24 iunie, se va realiza un trigon regal pe semnele de Aer, ceea ce reprezinta o oportunitate astrala pentru cei care desfasoara activitati in care e nevoie de abilitate si inteligenta pentru a impresiona, convinge sau acredita idei, concepte, premize si directii noi de actiune. Vor fi favorizati profesorii, avocatii, ziaristii, oamenii politici care apartin Balantei.

Sursa: Horoscop Urania

Originals