Horoscop saptamanal Balanta 16 – 22 ianuarie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Balanta (16 – 22 ianuarie 2016)

Toate contradicțiile, contrarietățile și nemulțumirile stârnite pe 16 ianuarie vor trebui rezolvate în jur de 22/23 ianuarie. În această zi, nativii par provocați din toate părțile, discuțiile decurg anapoda și orice efort de luciditate sau de logică este inutil.

Horoscop saptamanal Balanta

Horoscop saptamanal Balanta

Nu recurgeți, în această perioadă, într-o discuție fără finalitate, la argumentele importante. Păstrați-le pentru mai târziu. Între 17 și 19 ianuarie dimineața, unii vor avea tendința să rezolve într-o manieră mai puțin „ortodoxă” o chestiune bănească sau o problemă de natură materială (beneficiu, câștig, etc.). Pe moment, poate că vor reuși să rezolve ceva dar, până în august, de două ori vor fi obligați să dea socoteală, așa că mai bine renunță acum la artificiile care le trec prin minte.

Între 19 și 21 ianuarie după-amiaza, cel mai bun aliat al Balanțelor este imaginația, intuiția, flerul, inspirația, curajul de a aborda soluții noi, de a fi inventivi. Perioadă bună pentru afirmarea unor proiecte, de a-și face cunoscute principiile, opiniile, punctul de vedere sau intențiile în plan personal și profesional.

Între 21 ianuarie (după-amiaza) și 22 ianuarie se pot înregistra situații destul de enervante. Uneori, nu e nevoie de un motiv real pentru ca unii nativi să nu fie în apele lor. Alteori, se acumulează știri enervante, stări de spirit marcate de neliniște, teamă față de ziua de mâine ori amestec haotic de provocări personale și familiale care nu le dau pace. Discuțiile nu sunt o soluție dar nici gesturile categorice nu sunt indicate. E nevoie de răbdare și diplomație.

Soarele va intra, în ziua de 20 ianuarie, în casa a V-a și, de acolo, poate să provoace chef de aventură, de schimbare, de noutate într-un plan afectiv. Favorabil celor care desfășoară activități intelectuale. În general, în întreaga perioadă pe care o analizăm, nu sunt indicate inițiativele în plan partenerial nici în ideea de a le desființa, nici de a le întemeia.

Sursa: Horoscop Urania

Vola.ro