Horoscop saptamanal Balanta 13 – 19 Februarie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Balanta (13 – 19 Februarie 2016)

Saptamana incepe cu o dimineata plina de tensiuni si contradictii, cu opozitii si obstructii pe toate planurile parteneriale. Este drept ca nici ei nu vor fi niste persoane cu care sa se dialogheze sau sa se coopereze firesc si destins.

Horoscop Saptamanal Balanta

Horoscop Saptamanal Balanta

Dupa ora 14 a acelei zile si pana pe 15 februarie (ora 17), in sufletul lor isi vor face loc ingrijorari nerostite fata de cei apropiati, in legatura cu viitorul lor financiar. Evaluarile pe care le fac,  trecand in revista ce au de platit, ce au de incasat, luand in calcul si factorul „neprevazut”, nu-i linistesc de loc. Daca la mijloc este vorba de cheltuieli legate de educatia, pregatirea scolara sau sanatatea copiilor, atunci, din 14 februarie, s-ar putea ca ei sa renunte la discretie si sa se consulte cu membrii de familie, responsabili si ei de aceste masura.

Cum, din 17 februarie, intra in joc si planeta Venus, este de asteptat, cel putin o confruntare mai „sonora” cu copiii care cer, incearca sa-si impuna punctul de vedere sau pretind favoruri greu de realizat, in acest moment. Balantele pot avea iesiri ciudate, aparent nemotivate, fata de o persoana de care pareau a fi legati puternic afectiv. Vor gresi exagerand sau „facand pe interesantii”, pentru a le verifica acelora trainicia sentimentelor sau fidelitatea.

Pe 16 si 17 februarie, o mare parte dintre Balante vor vorbi, vor discuta, incercand sa-si explice un fapt de viata cu care se confrunta, prin cauze externe cand, de fapt, ar face mai bine sa se analizeze critic pe sine.

Intre 18 si 19 februarie, in viata lor, vor da din nou navala problemele unor membri de familie care ii solicita sau care trebuie sa fie asistati dar se vor confrunta si cu sentimente contradictorii legate de o chestiune oficiala.

Din 19 februarie, Soarele va tranzita casa a VI-a, cea legata de munca, salarizare dar si de sanatate, dandu-le posibilitatea sa se relaxeze, sa se destinda sau sa-si gaseasca o binefacatoare liniste, in plan psihic.

Sursa: Horoscop Urania

Originals