Horoscop saptamanal Balanta 06 – 12 Februarie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Balanta (06 – 12 Februarie 2016)

Intelept ar fi ca Balantele sa abordeze perioada cuprinsa intre 6 si 12 februarie, pe care o analizam noi, cu masura si intelepciune. Enervarile nu conduc la nici un rezultat dar, din pacatele, motivele care le genereaza nu pot fi evitate, ci doar evaluate rezonabil.

Horoscop Saptamanal Balanta

Horoscop Saptamanal Balanta

Perioada incepe cu o zi de 6 februarie care lasa loc gandurilor incarcate de resentimente fata de rude si familia pe care si-au alcatuit-o prin casatorie.
Totul ii nemultumeste si, intr-adevar, cel putin in conformitate cu harta lor astrala, destule lucruri nu evolueaza normal. Totusi, nu 6 februarie este ziua in care sa aiba initiativa unor discutii pentru a readuce situatia pe un fagas corect. Rigiditatea nu le va permite sa fie niste parteneri de dialog acceptabili. Vor deranja (daca nu se vor abtine) si prin ton, si prin continut, si prin atitudine.

Intre 7 si 9 februarie (pana la ora 11), pentru a se detasa de acest context nemultumitor, nativii vor manifesta tendinte evazioniste: vor dori sa chiuleasca, sa fuga de acasa, sa se „uite” pana tarziu intr-o vizita, sa–si piarda urma la vreun drum scurt, sa „calce stramb”, sa se inconjoare de persoane ciudate, recrutate din alt mediu decat cel frecventat in mod obisnuit de ei, care le permit sa uite de necazurile personale.

Intre 9 si 11 februarie (pana la ora 12), chiar daca muncesc, mintea lor pluteste, zboara, se accentueaza in zonele evazioniste ale constiintei, adica in trecut sau in viitor, cautand, acolo compensari afective, psihice, spirituale, morale. Dialogul cu aceste persoane, in acest rastimp, va fi dificil pentru ca ei vor fi superficiali, neinteresati de detaliile concrete ale problemei, politicosi dar absenti.

Intre 11 si 12 februarie, realitatea ii va aduce cu picioarele pe pamant, uneori poate prin brutalitatea cu care o divergenta se impune autoritar. In acest rastimp, parteneriatele pot trece prin momente critice prin opozitia categorica pe care o poate manifesta o persoana sau un grup de interese divergent de al nativului.

Sursa: Horoscop Urania

Avon