Horoscop saptamanal Balanta 05 – 11 Martie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Balanta (05 – 11 Martie 2016)

Pe 5 martie, pana spre ora 19, se reediteaza starile de nemultumire, cele mai multe nerostite, dar vizibile prin ton, gest, grimasa, limbaj corporal, provocate de relatiile lor cu rudele, de interesele acestora exagerate sau total nejustificate care ii scot din sarite, etc.

Horoscop Saptamanal Balanta

Horoscop Saptamanal Balanta

Ecourile acestor conflicte pot afecta relatiile cu sotul sau sotia, lezati, la randul lor, de aceasta stare de lucruri.

Intre 5 martie dupa-amiaza si 7 martie, tendinta generala a acestor nativi este de a se detasa de conflicte, de a se relaxa, de a se bucura, cultivand mai ales, daca au o educatie sau o inclinatie spre acest tip de „compensari”, prin bucuriile mintii si ale spiritului: lectura, teatru, film, muzica, spectacole, manifestari publice, activitati recreative inteligente. Vor simti intens nevoia de a rade, de a fi veseli, spontani, de a face surprize placute celor apropiati, de a participa alaturi de copiii lor la formele de divertisment specific varstei acelora (jocuri, de exemplu).

Evenimentele din zilele de 8 si 9 martie privesc mai ales cele doua case ale sanatatii. Semnele de oboseala pot fi puse in mod gresit pe seama unui efort fizic depus anterior, a invatatului prelungit pana tarziu in noapte, pentru ca, in realitate, va fi vorba de o suprasolicitare astrala. Fiind vorba de o eclipsa cu o incarcatura majora, prudent ar fi ca Balantele sa renunte, in aceasta perioada, la terapiile brutale, invazive, solicitante: acupunctura, masaj cu aparate pe baza de vibratii, exercitii sportive de anduranta, sauna, interventii cosmetice complexe, implanturi dentare sau proceduri ce tin de chirurgia estetica. etc. si sa se odihneasca, sa mediteze, sa-si ingrijeasca corpul prin practici care nu-l solicita si nu-l expun la riscuri: bai terapeutice, masaje blande, terapii de relaxare, regim alimentar usor. Suprasolicitata este si casa muncii care ii poate obliga pe unii nativi sa-si reorienteze intentiile pe termen scurt.

Sursa: Horoscop Urania

kalapod.ro