Horoscop saptamanal Balanta 02 – 08 Iulie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Balanta (02 – 08 Iulie 2016)

Intre 2 si 3 iulie (pana la ora 16:20′), perioada buna pentru a face planuri, a imagina, a inventa, a gasi solutii, a „calatori cu gandul”.

Horoscop Saptamanal Balanta

Horoscop Saptamanal Balanta

Moment favorabil pentru nativi sa-si faca cunoscute ideile si conceptiile, parerile si idealurile , pentru a debuta, a se lansa intr-o activitate creativa, intelectuala sau mediatica. Intentiile de calatorie, mai ales in strainatate, pot fi zadarnicite de mici incurcaturi birocratice sau de neconcordante juridice, legislative etc. O serie de initiative legate de activitatea cotidiana, in special cea desfasurata la locul de munca stabil, pot intampina dificultati de la persoane care au alte intentii, lucreaza impotriva lor sau a proiectului, peascuns, sunt manate de invidie, rivalitate sau actioneaza in numele cuiva – „coada de topor”.

Intre 3 iulie (dupa-amiaza) si 5 iulie (pana la ora 18:30′), multe se pot intampla in legatura cu exercitarea unei functii, cu numele si imaginea lor publica, cu rangul sau cu felul in care se desfasoara munca lor. De aceea, efortul de a nu compromite o cauza, de a salva viitorul unei premize profesionale va fi costisitor la capitolul energie psihica.

Stresul si tensiunea interioara vor fi traite la cote mari, cu atat mai mult cu cat, faza de Luna Noua din ziua de 4 iulie, nu va fi un factor astral usor de depasit. Pentru unii insa, poate fi vorba de un inceput : o numire, o schimbare.

Latura cu adevarat riscanta se instaleaza insa in ziua de 8 iulie cand activitatea lor poate fi limitata, cenzurata, controlata sau suspendata ori poate fi conditionata de o decizie juridica in legatura directa cu un proces sau independent de el.

Intre seara zilei 5 si 7 iulie, unele Balante vor dori sa-si apere, sa-si consolideze sau sa-si creeze un statut clar intr-un grup de prieteni sau de interese. Drepte care se vor purta, vor vorbi si vor face declaratii sau afirmatii de principiu cu valoare de avertisment pe principiul „vedeti cu cine aveti de-a face!”.

Pe 8 iulie, posibile disfunctii minore, trecatoare de natura gastrica, metabolica sau hepatica. Enervari si griji legate de locul de munca.

Sursa: Horoscop Urania

Dasha