Luna Plina in Fecioara – 22 februarie 2016, ora 20:21

February 23, 2016

Luna Plina poate aduce lumina, adevar, intelegere in viata noastra, in actiunile noastre, ne poate lumina si arata drumul cel bun.

Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Fecioara (Eclipsa de Soare in Fecioara) din septembrie  2015.

Cu Luna Plina in Fecioara pe gradul 3:34, cei nascuti in semnele mobile Fecioara, Pesti, Sagetator, Gemeni vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti, acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, casa partenerului,  casa carierei(MC) sau orice planeta personala in jurul gradului 4.

Cu Luna Plina in Fecioara, este bine sa intelegem ca sanatatea noastra este afectata de abuzurile celorlalti iar iertarea este reteta speciala a acestei lunatii. Acuma, lucrurile ascunse vor fi aduse in lumina astfel incat sa intelegem mai clar cauzele profunde ale unei boli, ale unei dureri sufletesti, ale unui dezechilibru, disperare, abuz, lipsa banilor. Aceasta lunatie ne ajuta sa dam deoparte acele modele care induc toxicitate in viata noastra, in familia noastra, la locul de munca, etc.

 Cei care vor fi mai mult influentati de aceasta energie astrala, vor fi cei care sunt nascuti in jurul datei de 22 februarie, iunie, septembrie sau decembrie ( plus, minus 3 zile), ei vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul , descendentul , MC sau orice planeta personala in jurul gradelor 3 din Fecioara, Sagetator, Pesti si Gemeni (semnele mutabile).

Luna Plina este un aspect de opozitie, un aspect dinamic intre doua energii complementare ce cere de la noi efort, atentie marita pentru a gasi un echilibru dar acesta poate fi gasit doar daca cautam un numitor comun intre cele doua energii Fecioara si Pesti. Ambele semne sunt energii de vindecare, sprijin pentru ceilalti, sunt in slujba oamenilor in feluri diferite.

Fecioara reprezinta criticul, analistul, perfectionistul, doctorul care vindeca bolile societatii(semn de pamant) in timp ce Pestele(un semn de apa) este martirul, tamaduitorul sufletului, sanatatea noastra spirituala.

Luna Plina  in Fecioara adica opozitia dintre Soarele in Pesti si Luna in Fecioara activeaza  axa V-XI,  o axa ce vorbeste despre relatii, fie ca vorbim de relatia cu un iubit, un grup, un prieten, un copil sau relatia cu propria creativitate.

Aceasta Luna Plina se formeaza in casa XI si ne ajuta sa descoperim ca nu suntem singuri, aici sunt prietenii nostri, aliatii nostri, protectorii nostri,  puterea noastra in cadrul unui grup, a unei comunitati, increderea, fidelitatea, popularitatea, ministerele, parlamentul, sperantele noastre, aici muncim pentru viitor, in plus casa XI vorbeste si despre bani dar intr-un mod diferit de banii casei II. In aceasta casa, aceasta lumina vorbeste despre castiguri mari, venituri ce au legatura cu cariera noastra, banii veniti intr-un mod neasteptat, o surpriza din partea unui sustinator.

Misiunea acestei Luni Plina in Fecioara este aceea de a ne ajuta sa dam glas ratiunii in toate iluziile noastre, acum este momentul sa ne testam visele si sa vedem daca ele sunt reale sau nu. Cel mai bun mod de a lucra cu aceasta energie astrala este de a ne purifica mintea de iluziile si amagirile adunate in viata si relatiile noastre. Acum putem vedea toate detaliile unei problem si putem gasi cea mai buna solutie la o problema dificila.

 

 

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina aprinde lumina in casa VI, o casa a muncii de zi cu zi, colegi, sanatate, gestionarea timpului, dorinta de a fi utili intr-un fel. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de munca, programe de vindecare, treburi casnice. Puteti renunta la un loc de munca, puteti finaliza un proiect important la locul de munca ceea ce poate atrage invidia unor colegi. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme.Sunt posibile anumite venituri suplimentare la locul de munca, fiti atenti la sanatate. Philomela de mana cu Luna Plina in Fecioara tese un tablou astral ce aduce in lumina adevaruri legate de munca voastra, un sef, un coleg, o vindecare spectaculoasa, secrete, trecut.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina aprinde lumina in casa V, un domeniu al iubirii, placeri personale, copii,  hobby-uri, sport, timp liber, lux, fericire. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o iubire, un proiect personal, o vacanta, o poveste de dragoste se poate termina. Pozitiv, entuziasmul si dorinta de distractie sunt maxime, este posibil sa culegeti roadele unei munci de creatie, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei. Philomela de mana cu Luna Plina in Fecioara tese un tablou astral ce aduce in lumina adevaruri legate tine de iubire, copiii, hobby-uri , distractii, jocuri de noroc, prieteni, bani, astrologie.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina aprinde lumina in casa IV, o casa a bunurilor imobiliare, locuinta, parinti, problemele din copilarie, siguranta si securitate, conditii de pensionare. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o casa, un parinte, puteti pune capat unei relatii dificile cu parintii vostri. Poate a venit timpul sa va mutati in alta casa, in alt loc sau puteti incepe unele reparatii la casa in care locuiti. Philomela de mana cu Luna Plina in Fecioara tese un tablou astral ce aduce in lumina adevaruri legate de familie, casa, parinti, afaceri imobiliare, cariera, sefi, putere. Se asteapta de la voi sa dati deoparte oamenii, situatiile si lucrurile care nu mai sunt necesare viitorului vostru.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina aprinde lumina in casa III, o casa a rudelor, frati, surori, cum comunicati, studii, calatorii scurte, activitati comerciale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri tin de studii, veri, frati, vecini, negocieri, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri. Puteti primi o veste importanta sau un raspuns mult asteptat deoarece aceasta luna plina este punctul culminant al unor evenimente incepute in septembrie 2016. Fiti atenti la conversatiile actuale, ele pot fi importante si pot debloca o situatie care parea fara iesire. Philomela de mana cu Luna Plina in Fecioara tese un tablou astral ce aduce in lumina adevaruri legate de relatia cu rudele voastre, cu fratii si surorile voastre,strainatate, straini, scoala, poate suna telefonul sa va aduca o stire importanta.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina aprinde lumina in casa II, o casa a banilor, bunuri personale, auto-valoare, salariu. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele unui plan de ecnomii, a valorificarii unui talent nativ. Poate fi o victorie  sau poate fi un esec, acuma banii sunt numarati astral si nu puteti sa fiti inselati. Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar. . Philomela de mana cu Luna Plina in Fecioara tese un tablou astral ce aduce in lumina adevaruri legate bani, valoare personala, credite bancare, banii unei afaceri, banii partenerului de viata, bani obtinuti illegal, dormitorul relatiei voastre,

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa I, o casa ce scrie despre imaginea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti, identitatea voastra , aspectul vostru. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma,  puteti culege roadele propriilor nevoi si ambitii in bine sau in rau. Acest moment astral va face destul de vulnerabili, apar schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jurul vostru. . Philomela de mana cu Luna Plina in Fecioara tese un tablou astral ce aduce in lumina adevaruri legate de relatiile voastre, partener de viata, asociat, avocat, dusmani stiuti. Acuma, sunteti premiati sau pedepsiti pentru stradaniile voastre, pentru tot ce ati inceput in trecut.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Plina aprinde lumina in casa XII, o casa a sanatatii mentale, intuitie, vicii, auto -distrugere, credulitate, ceata, mistere de toate felurile, trecut,  activitati paranormale, secrete, organizatii de caritate, spitale, inchisori, agentii guvernamentale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre. Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult, deasemenea puteti primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. O chestiune secreta poate fi dezvaluita, o problema de sanatate ar putea veni in lumina, un proiect profesional se poate incheia in bine sau in rau, o relatie secreta iese in lumina. . Philomela de mana cu Luna Plina in Fecioara tese un tablou astral ce aduce in lumina adevaruri legate sanatate,trecut,  munca, colegi, sefi, secrete, dusmani.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina aprinde lumina in casa XI, o casa a prietenilor, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, socuri, imprevizibil. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege fructe frumoase prin relatiile voastre, de multe ori, fructul poate fi interzis, socant pentru voi. Aceasta energie tensionata poate aduce schimbari legate de relatia cu un grup, un prieten, sunt posibile si cunostinte noi. Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Este o perioada buna in care puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se invarte in jurul contactelor sociale. . Philomela de mana cu Luna Plina in Fecioara tese un tablou astral ce aduce in lumina adevaruri legate de prieteni, un grup din care faceti parte, politica, bani, protector, iubire, copii,un hobyy.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina aprinde lumina in casa X, o casa legata de cariera, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acesta este un moment bun pentru realizarea scopurilor profesionale, puteti lasa o cariera care nu va bucura, puteti spune “gata” unui sef, unui client, tata, o figura autoritara. Se pot termina relatiile  disfunctionale care au legatura cu cariera voastra. Pozitiv, aceasta energie poate aduce o avansare in cariera, o marire de salariu, o recunoastere a talentelor voastre, o schimbare a statutului social,va vede lumea acuma. . Philomela de mana cu Luna Plina in Fecioara tese un tablou astral ce aduce in lumina adevaruri legate de cariera, viata sociala, un sef, o autoritate, familie, parinti.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina aprinde lumina in casa IX, o casa ce vorbeste despre calatorii lungi, straini, relocari, turism, cultura, politica, legi, religii, mass-media, universitatati. Este o perioada in care luna plina va poate aduce castiguri din afacerile in stranatate, din relatiile cu strainatatea, puteti castiga o excursie, puteti planui o calatorie in strainatate. Puteti decide sa renuntati la anumite cursuri dar in acelasi timp sa doriti sa incepeti altele, puteti lua legatura cu un iubit aflat la distanta mai mare fata de voi, puteti explora noi orozonturi. Este o luna plina ce va indeamna la transformarea crezurilor voastre, a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea. Philomela de mana cu Luna Plina in Fecioara tese un tablou astral ce aduce in lumina adevaruri legate de strainatate, straini, scoala, credinta, rude, frati si surori, calatorii.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina aprinde lumina in  casa VIII, o casa ce vorbeste despre incredere, resurse comune, intimitate, fidelitate, afaceri, investitii, comisioane, mosteniri, imprumuturi, taxe. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de obiectivele financiare, relatiile disfunctionale, un angajament financiar, un asociat  cheie, un imprumut bancar, o relatie intima. Casa opta este considerata o casa karmica, o casa in care castigurile si perderile nu sunt contorizate de voi ci de faptele voastre. Pot aparea noi surse de venit, puteti primi o mostenire chiar si o noua dragoste. Philomela de mana cu Luna Plina in Fecioara tese un tablou astral ce aduce in lumina adevaruri legate de fel de contracte, acorduri banesti, secrete, bani obtinuti ilegal, credite, spiritualitate.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina aprinde  lumina in casa VII, o casa a casatoriei, sot, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Luna Plina poate marca puncte de cotitura, este posibil ca o relatie sa ajunga la capatul drumului sau sa se transforme, asta depinde de ceea ce este adunat de-a lungul timpului intr-un parteneriat, intr-o casnicie. Aceasta Luna Plina este ca un spot luminos asupra partenerului aratandu-l asa cum este el, puteti vedea foarte bine problemele existente dar puteti lua si decizia dura de a rupe o relatie sau de a o transforma, aveti la dispozitie o energie imensa de a rupe “cordonul ombilical “care va tine legati de un partener care nu va face bine . Poate fi si un moment in care sa primiti noi propuneri, sa refaceti o legatura subreda cu partenerul de viata. Philomela de mana cu Luna Plina in Fecioara tese un tablou astral ce aduce in lumina adevaruri legate casnicia voastra, partener, asociat, avocat, dusman.

Sursa: adanima.orgsi adriana-astro

Avon