Cadoul Ideal Pentru Persoana Iubita In Functie De Zodie

November 30, 2015

Se apropie o zi specială în viaţa unei persoane şi doreşti să îi dăruieşti un cadou? Înainte de a cumpăra ceva ce nu e pe placul respectivei persoane, citește sfaturile privind darurile potrivite pentru fiecare zodie. Indiferent că e vorba de ziua de naștere, de Ziua Îndrăgostiților, de Paște, Crăciun sau orice altă ocazie – aceste idei te vor ajuta să găsești cadoul ideal pentru persoana iubită.

Cadoul ideal pentru Berbec

Horoscop Berbec

Berbec

Berbecii sunt persoane foarte active, impulsive şi nerăbdătoare. În special bărbaţilor născuţi în această zodie le plac gadgeturile şi “jucăriile pentru băieţi mari”. Nativii îşi doresc lucruri cât mai interesante, care îi intrigă sau care reprezintă o provocare.
Ca o idee generală, indiferent că vrei să cumperi cadoul pentru un domn sau o doamnă: Berbecul e foarte nerăbdător şi probabil va rupe repede ambalajul în care ai împachetat cadoul. Prin urmare, nu trebuie să-ţi baţi capul să îl împachetezi meticulos: important e ce e în pachet.
La fel de important e să ştii că Berbecii sunt aproape “obsedaţi” de hobby-urile lor. Dacă vrei să îi faci o mare bucurie, urmăreşte cu atenţie ce îi place să facă şi dăruieşte-i, de exemplu, un obiect pe care l-ar putea folosi pentru a se dedica pasiunilor sale. Dacă îi place să pescuiască, dăruieşte-i o undiţă. Îi place să danseze? Atunci oferă-i un cupon pentru a participa la un curs de dans.
După cum scriam mai sus, Berbecilor le plac gadgeturile. Un bărbat născut în această zodie va fi foarte fericit dacă îi cumperi cel mai nou dispozitiv de navigare pentru maşina sa, o dronă, un elicopter teleghidat sau o maşinuţă teleghidată. Dacă ataşezi acestor “jucării” şi o camera foto GoPro, va fi în al nouălea cer! O idee la fel de bună ar fi să îi cumperi un model nou de smartphone.
În cazul în care nu îţi permiţi sau nu doreşti să plăteşti atât de mult pentru un cadou, poţi să îi dăruieşti Berbecului un joc – indiferent că e vorba de unul clasic sau de un joc pentru computer sau consolă. De asemenea, Berbecilor le plac obiectele ascuţite şi lucrurile ce ţin de foc, de exemplu un cuţit de vânătoare, un briceag sau un set pentru preparat carne la grill ar fi cadouri potrivite. Nu în ultimul rând, Berbecii sunt foarte activi, deci un cadou bun ar fi o bicicletă, o pereche nouă de pantofi pentru alergat, bocanci noi cu care să facă drumeţii, un bilet la un eveniment sportiv.
Dacă decizi să îi cumperi o bijuterie, trebuie să ştii că metalul Berbecului e fierul. Un inel ar fi potrivit, dar să nu fie din aur. Ideal ar fi să fie din fier sau dintr-un metal argintiu. De asemenea, o brăţară din piele sau un ceas ar fi o opţiune bună.
Unei doamne născute în această zodie îi poţi oferi oricând o bijuterie. Important e să fie una cât mai mare. De preferat ar fi să îi dăruieşti cercei sau un lănţişor. Dacă bijuteria e cu o piatră preţioasă, ideal ar fi să alegi diamantul, întrucât acesta le aduce noroc Berbecilor. Această zodie domină capul şi faţa, deci un cadou bun pentru o doamnă Berbec ar fi un cupon pentru un salon de infrumuseţare sau pentru coafor. De asemenea, ai putea să îi oferi produse cosmetice: o trusă de machiaj, cremă de faţă, etc.
În cazul în care vrei să îi dăruieşti flori, următoarele ar fi perfecte: crin, mac roşu, brânduşe, narcise, floarea soarelui.

Cadoul ideal pentru Taur

Horoscop azi Taur

Taur

Persoanelor născute în zodia Taurului le plac cadourile practice, dar apreciază şi luxul şi mâncarea bună. Indiferent de ce sex e Taurul căruia vrei să îi dăruieşti ceva, un set de borcănaşe cu condimente sau o invitaţie la masă va fi un cadou pe placul său. Ideal ar fi ca mâncarea să fie gătită de tine: Taurului îi place să ştie că persoana iubită s-a gândit la el şi că şi-a dat silinţa pentru a-i face cadoul perfect. Le fel de potrivit ar fi un cupon pentru un curs unde poate învăţa să gătească meniuri sofisticate.
Taurii sunt persoane cărora le place să petreacă mult timp în natură, deci o excursie sau o drumeţie s-ar potrivi pe post de cadou. Poţi, eventual, să îmbini pasiunea lor pentru mâncare cu dragostea pentru natură şi să inviţi nativul la un picnic în aer liber.
Zodia Taurului domină zona gâtului şi corzile vocale. Prin urmare, nativii sunt mari iubitori de muzică. Vor aprecia întotdeauna un CD cu muzică bună sau bilete la un concert. În special dacă e vorba de o doamnă, i-ai putea cumpăra o eşarfă sau un lănţişor. Dacă Taurului căruia îi cumperi cadoul îi place să cânte, i-ai putea dărui o ghitară sau să preiei costurile pentru un curs de muzică (instrument sau canto).
Taurii pun mare accent pe simţul tactil şi le place să se simtă confortabil. Deci i-ai putea cumpăra persoanei iubite o pătură din caşmir sau un halat de baie pufos şi călduros. Important este, în cazul oricărui tip de îmbrăcăminte, să nu fie din material sintetic, ci din fibre naturale (bumbac, mătase, etc.). O idee bună ar fi şi un cupon pentru masaj sau pentru un weekend la spa.
Bărbatului Taur îi place să petreacă mult timp în natură, dar şi să lucreze, să producă ceva cu mâinile sale. Poate e o idee bună să îi cumperi o pereche nouă de bocanci pentru când pleacă pe munte sau diverse ustensile cu care să lucreze în grădină. De asemenea, Taurul acordă o mare importanţă confortului din propriul cămin. I-ai putea cumpăra un fotoliu nou, de preferat unul care face masaj. Pentru aparatementul său sau pentru la birou i-ai putea dărui o plantă.
Doamnelor născute în această zodie la place la nebunie parfumul. I-ai putea dărui un parfum sau lapte de corp cu miros floral. O cutie de praline, mănuşi din piele fină, o pijama sau o cămaşă de noapte din bumbac pur, un fular din caşmir sau o eşarfă din mătase ar fi, de asemenea, cadouri potrivite. În cazul în care vrei să îi cumperi o bijuterie, ideal ar fi un colier. Ca piatră preţioasă (indiferent pentru ce bijuterie) ar fi bine să alegi smaraldul.
Florile ideale pentru a fi dăruite Taurilor sunt trandafirii roşii, freziile, margaretele, narcisele, ciclamele, liliacul (mai ales alb), florile de măr, trandafirul chinezesc, crinul.

Cadoul ideal pentru Gemeni

Horoscop azi Gemeni

Gemeni

Persoanele născute în zodia Gemenilor sunt foarte curioase din fire și, în general, le place să fie surprinse, indiferent despre ce cadou e vorba. Gemenii nu sunt foarte pretențioși – important e să primească ceva, să li se facă o surpriză, indiferent dacă e vorba despre un cadou scump sau unul mai ieftin, de un cadou cumpărat sau de un obiect făcut de tine. Pentru Gemeni sunt importanți prietenii, deci ai putea organiza o petrecere surpriză sau măcar o întâlnire în cerc restrâns, în cadrul căreia să îi dai persoanei iubite cadoul. Dacă e vorba de mai multe obiecte, împachetează-le separat: fiind curios din fire, Geamănul tău se va distra când despachetează fiecare cadou.
Persoanele născute în această zodie au mereu nevoie să comunice cu lumea, deci un cadou potrivit ar fi un telefon celular (eventual smartphone, dacă ai un buget mai mare), o cartelă pentru mobil cu minute incluse, un computer, un abonament la internet.
Zodia Gemenilor este și zodia care domină intelectul. Prin urmare, orice cadou care le pune nativilor mintea la contribuție e pe placul lor: un joc clasic sau pentru computer, o carte, un abonament la o revistă sau la ziar. Gemenilor le place să călătorească, deci un abonament la o publicație precum National Geographic, un bilet de avion, o excursie, un ghid turistic sau o valiză ar fi cadoul ideal. Eventual i-ai putea cumpăra persoanei iubite und ebook reader, ca să aibă ce citi când călătorește, fără să trebuiască să care o mulțime de cărți în valiză.
În cel mai rău caz, dacă nu știi nicicum ce să-i cumperi nativului, dăruiește-i un cupon la magazinul preferat, cu care își poate cumpăra singur ce își dorește. Desigur, nu e cadoul perfect (fiind cam impersonal), dar Geamănul se va supăra mai puțin decât alte zodii dacă îi dăruiești un astfel de cupon.
Gemenilor le plac gadgeturile și aparatura electronică. Cadoul ideal pentru un bărbat Geamăn ar fi ultimul model de smartphone, un ebook reader, o agendă electronică (importantă pentru Gemeni, fiindcă sunt cam haotici) sau un laptop. Dacă prețul acestora îți depășesc bugetul, cumpără-i o trusă de voiaj care să conțină lucrurile de bază de care are nevoie când decide, din senin, să călătorească. Nu în ultimul rând, Gemenii au un dezvoltat simț al umorului. Prin urmare, i-ai putea dărui bărbatului Geamăn un bilet pentru o seară de comedy standup, o carte gen Cele mai tari 1000 de bancuri, o cravată haioasă sau o pereche de chiloți amuzanți (de exemplu pe care scrie Superman).
Femeia născută în zodia Gemenilor este, la fel ca bărbatul Geamăn, atrasă de aparatura electronică. În același timp, îi plac lucrurile cu stil și care o fac să iasă în evidență. Prin urmare, dacă nu dorești să îi dăruiești un laptop, ci ceva mai ieftin, i-ai putea cumpăra o geantă mai deosebită pentru laptopul pe care deja îl are (atenție la mărime!) sau o folie cu model pentru lipit pe carcasa laptopului. Apropo de carcasă: una protectoare pentru telefonul celular ar fi un cadou potrivit.
În general, femeii născute în această zodie, îi plac accesoriile – din nou, ar fi de preferat cele care o fac să iasă în evidență. O cordeluță haioasă, o curea frumoasă, un inel mai deosebit ar fi apreciate. Dacă îi cumperi bijuterii, nu îi lua unele cu diamante, rubine sau alte pietre prețioase, ci mai degrabă cu agat, mineralul care le aduce Gemenilor noroc. Pentru parfumuri sau produse cosmetice (săpun, lapte de corp, etc.), mirosurile potrivite ar fi de portocală, levănțică, liliac, lăcrămioare. Ca idee de bază: mirosul trebuie să fie unul fresh și tineresc. Nu le plac aromele „grele”.
Nu în ultimul rând, doamnelor născute în această zodie le place să scrie: un jurnal drăguț ar fi un cadou pe placul lor.
Florile cele mai potrivite pentru un Geamăn sunt lăcrămioarele, liliacul, florile de portocal, azaleea.

Cadoul ideal pentru Rac

Horoscop azi Rac

Rac

Dacă dorești să impresionezi un Rac atunci când îi dăruiești ceva, ideal ar fi să faci chiar tu cadoul, cu mâinile tale – desigur, în cazul în care te pricepi, măcar puțin, la lucru manual. Racii adoră să constate că ți-ai luat timp pentru a te gândi la cadou, pentru a-l împacheta și, eventual, pentru a-l confecționa. Pentru persoanele născute în această zodie, e foarte important și modul în care e împachetat cadoul, deci nu i-l da într-o pungă de plastic. Adaugă o felicitare și, dacă vrei să fie totul perfect, invită Racul într-un loc special atunci când îi dai cadoul: poate fi vorba de o cină romantică acasă sau la restaurant, o excursie pe malul unui lac sau de casa ta – caz în care îți recomand să te asiguri că atmosfera e una caldă, primitoare. Poate sună exagerat, dar doamnele Rac sigur vor aprecia și petalele de trandafir răsfirate prin casă.
Racii sunt foarte legați de amintiri și de trecut. Prin urmare, dacă îi oferi un cadou pe care îl poate păstra, poți fi sigur(ă) că îl va avea și peste 10 ani. Un album de fotografii sau o fotografie înrămată (cu voi doi sau cu familia, etc.) ar fi cadouri potrivite. De asemenea, pentru nativi e foarte importantă atmosfera din casă, iar orice obiect care le face locuința mai frumoasă și mai confortabilă le place: i-ai putea dărui persoanei iubite o pătură pufoasă și călduroasă, un tablou, lumânări parfumate sau o față de masă deosebită, pentru cinele pe care le organizează pentru prieteni. Fiindcă vorbim de cină: Racilor le place mult să gătească. Deci un set de borcănașe cu condimente, un mixer nou sau un robot de bucătărie le vor fi pe plac (totuși, nu recomand obiectele de uz casnic dacă tocmai sunteți la începutul unei relații romantice).
Bărbatul născut în această zodie va fi foarte impresionat și emoționat dacă îi oferi un fular sau un pulover tricotat chiar de tine. Întrucât îi place să petreacă mult timp în casă, i-ai putea dărui o colecție de DVD-uri cu serialul preferat – iar, dacă vrei să îi faci o bucurie și mai mare, propune-i să petreceți un weekend împreună pentru a vă uita la serialul respectiv. În cazul în care decizi să îi cumperi un inel sau un lănțișor, cel mai bine e să fie din argint.
Femeia Rac e foarte sensibilă. O carte cu poezii sau – și mai bine – poezii scrise de tine (pe hârtie de pergament) îi vor face cu siguranță plăcere. Dacă dorești să îi dăruiești o carte sau să o inviți la un film, alege ceva romantic, psihologic, fantasy (nu sci-fi!) sau cu teme istorice – dar evită perioada războaielor mondiale. Ideal ar fi un roman romantic, al cărei acțiune se petrece în evul mediu sau într-un tărâm magic, cum ar fi cel al elfilor.
Tot pentru femeia Rac ar fi potrivit un ursuleț de pluș, un halat de baie cât mai pufos, săruri și uleiuri de baie, un weekend de relaxare în doi sau un picnic romantic. Dacă vrei să îi cumperi bijuterii, ideale sunt cele din argint și cele cu perle. Dacă pe inel sau pe pandantiv scrie Te iubesc (eventual și numele ei), va fi în al nouălea cer!
Florile cele mai potrivite pentru a fi dăruite unui Rac sunt lotusul, trandafirii albi, liliacul, iasomia, narcisele, crinii, tuberozele, violetele africane.

Cadoul ideal pentru Leu

Horoscop azi Leu

Leu

Persoanelor născute în zodia Leului le place să fie în centrul atenției – prin urmare, nu doar cadoul e important, ci și modul în care îl dăruiești. Asigură-te că darul este frumos împachetat (de preferat chiar cu numele persoanei iubite scris pe el) și că îl înmânezi într-un cadru festiv.
Leilor le place luxul. Dacă dorești să inviți un nativ la cină, ideal ar fi un restaurant de lux. În cazul în care îți permite buzunarul, închiriază o limuzină care să vă ducă până acolo. De asemenea, Leii apreciază muzica și, în general, artele. O invitație la teatru sau un CD cu muzică sigur le sunt pe plac. Nu în ultimul rând, nativilor le place să se relaxeze într-un mediu în care li se acordă atenție. Prin urmare, un cupon pentru un salon de masaj sau pentru un centru spa îi va bucura.
Bijuteriile din aur sunt potrivite pentru Lei, mai ales dacă pe ele e gravat numele persoanei iubite și/sau dacă sunt încrustate cu diamante, rubine sau sardonix. Nu te sfii să cumperi bijuterii mari, poate chiar ostentative: nativilor le plac podoabele de acest fel.
Pentru un bărbat Leu ai putea achiziționa un ceas scump, o brichetă din metal, o sticlă de șampanie sau un vin de calitate. De asemenea, un cadou potrivit ar fi un bilet pentru un eveniment cultural, un spectacol de magie sau pentru o reprezentație la circ. În cazul în care poartă cămăși cu manșete, i-ai putea dărui Leului iubit o pereche de butoni pe care sunt gravate inițialele sale.
Doamnele Leu sunt foarte sofisticate. Apreciază hainele care le fac să arate sexy și să iasă în evidență. Dacă dorești să îi oferi unei femei născute în această zodie haine, ar fi de preferat culori vii și puternice, de exemplu roșu sau portocaliu. În cazul în care îi cumperi lenjerie intimă, ar fi bine să fie din mătase. O cutie de praline (dar nu ieftine, pe care le găsești la buticul de la colțul străzii), un buchet cât mai mare de trandafiri roșii sau un parfum ar fi, de asemenea, cadouri potrivite.
În cazul în care dorești să îi oferi unei persoane născute în zodia Leului flori, cele mai potrivite sunt: mac roșu, floarea soarelui, gălbenele, dalie, crin (galben).

Cadoul ideal pentru Fecioară

Horoscop azi Fecioara

Fecioara

Dacă doreşti să îi oferi un cadou unei persoane născute în zodia Fecioarei, trebuie să știi că nativii sunt foarte practici și le place ca totul să fie bine organizat. Prin urmare, un cadou potrivit este orice obiect practic sau care îi ajută se se organizeze, de exemplu o agendă electronică. În funcție de relația care e între voi (fără a jigni sau a transmite un mesaj greșit), i-ai putea dărui Fecioarei aspiratorul, mixerul sau aparatura electrocasnică de care are nevoie.
Fecioarele sunt foarte atente la detalii și perfecționiste. E important să alegi cu grijă cadoul: dacă, de exemplu, îi cumperi unei Fecioare un tablou, asigură-te că se potrivește cu stilul mobilierului și cu culorile din casa nativului. De asemenea, împachetează frumos cadoul, ai grijă ca hârtia în care e învelit să nu fie șifonată, etc.
Persoanele născute în această zodie au mare grijă de corpul lor, iar igiena și curățenia sunt foarte importante pentru nativi. Un abonament la o sală de fitness, o nouă pereche de pantofi pentru sport sau un cupon pentru un masaj sunt cadouri potrivite. O carte ar fi un cadou pe placul Fecioarei, dar atenție: dacă știi ce gen de cărți îi plac, cumpără-i o carte cu tematica respectivă – după cum scriam mai sus, nativii sunt foarte atenți la detalii. În cazul în care nu știi ce cărți îi plac Fecioarei tale, alege mai degrabă un ghid practic sau literatură de specialitate. O altă soluție ar fi să îi dăruiești un cupon pe care îl poate folosi în librăria preferată. Dacă decizi să cumperi un obiect vestimentar, alege ceva din fibre naturale, nu din material sintetic.
Pentru un bărbat născut în această zodie, ai putea cumpăra o servietă cu care să meargă la serviciu. Dacă îi place să repare lucruri prin casă, dăruiește-i scule sau o bormașină nouă. În cazul în care îi cumperi nativului aparatură electronică sau diverse gadgeturi care funcționează cu baterii, nu uita de detalii: cumpără și bateriile! Fecioarele sunt comunicative și vor să rămână mereu în contact cu prietenii și cu familia. Prin urmare, i-ai putea cumpăra bărbatului Fecioară un nou telefon mobil, care îl ajută să comunice cu cei dragi.
Fecioarelor le plac activitățile care implică mâinile. Unei doamne născute în Fecioară i-ai putea dărui un set de tricotat (andrele, lână, etc.) sau un set de goblen.O trusă de manichiură sau un set de oje ar fi, de asemenea, cadouri potrivite. Mai ales dacă știi că e o persoană ocupată și că nu prea are timp pentru a merge la sala de fitness, i-ai putea dărui un aparat cu care să facă sport în casă (bicicletă medicinală, aparat pentru abdomen, etc.) sau un DVD care prezintă exerciții de yoga sau pilates.
În cazul în care îi dăruiești unei Fecioare o bijuterie, alege ca piatră prețioasă safirul sau peridotul.
Florile cele mai potrivite pentru a fi dăruite Fecioarelor sunt primulele, magnolia și crizantemele.

Cadoul ideal pentru Balanţă

Horoscop Balanta

Balanta

Persoanele născute în zodia Balanței apreciază tot ce e frumos, artele, comfortul, armonia. Modul în care e împachetat cadoul pe care i-l oferi Balanței e foarte important: un ambalaj elegant ar fi ideal. În niciun caz să nu îi dai un cadou într-o pungă de plastic sau fără a fi ambalat!
Întrucât Balanțelor le place confortul și vor să fie înconjurate de lucruri frumoase, un cadou potrivit ar fi un obiect decorativ sau orice îi face locuința mai frumoasă: un tablou, o ramă pentru fotografii, lumânări parfumate, etc.
Pentru o seară perfectă, ai putea invita Balanța la teatru, la operă sau la orice eveniment artistic. O cină romantică ar fi, și ea, potrivită. Când alegi restaurantul, e foarte importantă atmosfera. Nu trebuie să fie neapărat un restaurant scump, dar unul amenajat frumos (mai degrabă cu lemn sau piatră înăuntru decât cu sticlă și plastic). Mai ales dacă Balanța ta nu fumează, asigură-te că nu e fum de țigară în restaurant. De asemenea, pentru Balanțe e chiar mai important decât pentru alte zodii ca muzica să nu fie prea tare, pentru că dispare armonia.
Persoanele născute în această zodie sunt altruiste și au grijă ca altora să le meargă bine. Cadoul perfect e orice activitate pe care o desfășurați împreună, orice activitate în timpul căreia nu Balanța se ocupă de alții, ci alții au grijă de Balanță. Mergeți împreună la masaj sau la un centru spa, de exemplu. Sau ia-ți liber de la serviciu pentru a petrece ziua împreună – Balanța ta iubită sigur se va bucura! Dacă tot scriam despre o cină romantică: dacă gătești bine, organizează această cină acasă. Nu uita muzica romantică (în surdină) și lumânările decorative!
Bărbatului născut în Balanță i-ai putea oferi un bonsai sau un CD cu muzică ambientală. Dacă are ocazia să poarte așa ceva (de exemplu fiindcă lucrează într-un mediu unde se cere un anumit dress code), cumpără-i un costum nou, o cămașă, o cravată sau o pereche de pantofi eleganți. O idee bună ar fi și o seară într-un local unde se dansează sau un abonament pentru un curs de dans.
Doamnele născute în zodia Balanței sunt foarte elegante. O eșarfă, o bluză frumoasă sau o cămașă de noapte finuță ar fi cadouri potrivite – cu condiția să fie de calitate, din fibre naturale. I-ai putea dărui o pereche nouă de pantofi, ideal și cu o poșetă asortată. Din nou: calitatea e importantă. În plus, îți recomand să alegi ceva elegant, mai degrabă clasic, deci nimic strident, excentric. Un alt cadou potrivit ar fi o vază pentru flori, un aranjament floral sau orice îi face locuința mai frumoasă.
Dacă dorești să îi dăruiești Balanței o bijuterie, ideal ar fi să alegi una cu safir sau cu opal.
Florile potrivite pentru Balanțe sunt trandafirii, orhideele, margaretele, stânjeneii, violetele.

Cadoul ideal pentru Scorpion

Horoscop azi Scorpion

Scorpion

Persoanele născute în zodia Scorpionului adoră cadourile! Nu spun că s-ar mulțumi cu orice, dar contează, în primul rând, faptul că primesc un cadou.
Scorpionii sunt atrași de tot ce este misterios și le place să descopere lucruri, ba chiar să facă pe detectivii. Cadoul l-ai putea împacheta în mai multe cutii, ascunse una în cealaltă, pentru a-i stârni nativului curiozitatea.
Dacă dorești să îi dăruiești Scorpionului o carte, genul potrivit ar fi romanele polițiste, romanele cu crime (de exemplu cele de Agatha Christie), romanele psihologice. Aceleași teme sunt potrivite și în cazul în care dorești să inviți nativul la film.
Scorpionul este o zodie de apă, deci o excursie undeva în apropierea unei ape (lac, mare) e un cadou potrivit. La fel de bun ar fi un weekend într-o stațiune cu băi termale sau o zi petrecută într-un centru spa (de preferat unul unde există și bazin de înot).
Cei născuți în Scorpion sunt atrași de științele oculte, deci i-ai putea dărui persoanei iubite o analiză personalizată a astrogramei natale. În special pentru doamnele Scorpion ar fi potrivit un set de cărți de tarot, un cupon pentru un curs de astrologie, o carte despre magie și orice alte obiecte care țin de acest domeniu.
Tot pentru doamnele Scorpion ai putea cumpăra un costum sau o bluză elegantă, neapărat cu o croială clasică și de preferat pe tonuri închise de roșu, bordo/vișiniu. De asemenea, e important să știi că Scorponii (indiferent de sex) sunt foarte pasionali. Femeile născute în această zodie se vor bucura dacă le oferi lenjerie intima cât mai sexy. Un cadou potrivit ar fi și un parfum, deoarece doamnele Scorpion adoră parfumul!
Bărbatului născut în această zodie i-ai putea oferi un puzzle sau ochelari de soare noi. Dacă e vorba de o relație romantică sau sexuală, surprinde-l cu niște jucării erotice. Nativul adoră lucrurile din piele, deci i-ai putea dărui un portofel nou din piele, o jachetă de piele, o curea nouă.
În cazul în care îi dăruiești unui Scorpion o bijuterie cu pietre prețioase, alegerea ideală ar fi topazul, opalul și acvamarinul.
Florile potrivite pentru Scorpioni sunt anemonele, cameliile, narcisele, gardeniile, margaretele și ciclamele.

Cadoul ideal pentru Săgetător

Horoscop azi Sagetator

Sagetator

Dacă dorești să îi faci un cadou unei persoane născute în zodia Săgetătorului, trebuie să știi că este o fire aventurieră, îi place să călătorească și să învețe lucuri noi, mai ales dacă e vorba despre alte culturi. Sunt persoane optimiste și cu un dezvoltat simț al umorului. De asemenea, nativilor le place să petreacă timpul împreună cu prietenii, deci s-ar bucura dacă organizezi o petrecere surpriză.
Săgetătorii sunt foarte activi și le place să practice diverse sporturi, deci unui nativ i-ai putea dărui o bicicletă, o pereche nouă de pantofi pentru alergat, un abonament la o sală de fitness.
Indiferent de sexul persoanei iubite, i-ai putea dărui tot ce tine de călătorie: o valiză nouă, un ghid turistic, un bilet de avion spre o destinație exotică, o excursie (de preferat în străinătate) sau o camera foto pentru a fotografia toate locurile pe care le vizitează. Pentru că le plac lucrurile exotice, extravagante, deosebite, s-ar bucura și de un bilet la circ. Și, fiindcă vorbim de bilete: un spectacol de comedy standup ar fi, de asemenea, o alegere bună.
O carte ar fi un cadou potrivit, pentru că nativilor le place să învețe lucruri noi. Ideal ar fi să îi dăruiești o carte despre alte țări sau culturi. Cărțile de specialitate sunt și ele potrivite, la fel ca un abonament pentru reviste precum National Geographic. Dacă Săgetătorului din viața ta îi place să gătească, dăruiește-i o carte de bucate în care sunt prezentate mâncăruri tradiționale din alte țări. Poate ar fi o idee bună să îi cumperi un CD cu înregistrarea unei cărți sau un ebook reader: Săgetătorul e mereu în mișcare sau călătorește, deci aceasta ar fi o soluție practică și binevenită.
Bărbatul Săgetător va fi foarte fericit dacă îi cumperi echipament sportiv (mai ales pentru sporturi extreme) sau bilete pentru diverse evenimente sportive. De asemenea, persoanele născute în această zodie sunt foarte pasionale. În special bărbatul Săgetător se va bucura dacă îl suprinzi cu ceva nou în dormitor, de exemplu dăruindu-i jucării erotice sau un număr de striptease.
Doamnele Săgetător sunt, și ele, foarte active. Un abonament la o sală de fitness sau pentru un curs de dans sau de yoga, pilates, karate, etc. ar fi pe placul lor. Dacă persoana iubită e foarte ocupată, i-ai putea dărui un aparat cu care poate face sport în propriul cămin, de exemplu o bicicletă medicinală. Dacă dorești să îi oferi îmbrăcăminte, trebuie să știi că îi plac lucrurile comode, stil sport sau casual. Nu în ultimul rând, un cadou potrivit pentru o femeie născută în această zodie ar fi un cățel, o pisică sau un alt animal – dar asigură-te că are posibilitatea să țină în condiții optime un animal.
Dacă îi oferi unui Săgetător o bijuterie, ar fi bine să fie una cu turcoaze (peruzele) sau cu rubine.
În cazul în care îi oferi flori persoanei născute în această zodie, ideale ar fi daliile, hortensiile, garoafele, gentiana, gălbenelele, gura leului.

Cadoul ideal pentru Capricorn

Horoscop azi Capricorn

Capricorn

Persoanele născute în zodia Capricornului sunt foarte practice. Le place confortul, dar și luxul. Indiferent ce dorești să îi oferi Capricornului, produsul trebuie să fie de calitate. Modul în care e învelit cadoul este, de asemenea, important. Nu te chinui să organizezi o petrecere surpriză, pentru că nativilor nu le plac surprizele – nici măcar când e vorba de lucruri bune. Preferă să știe că dețin controlul. Prin urmare, e ok să organizezi o petrecere, dar anunță persoana iubită că ai de gând să faci acest lucru.
Dacă decizi să cumperi pentru un Capricorn o piesă de îmbrăcăminte, asigură-te că nu e din material sintetic. Ideal ar fi să fie o haină de firmă. Ca materiale, nu vei da niciodată greș dacă îi oferi ceva din lână, cașmir sau din piele.
În cazul în care decizi să inviți Capricornul la cină, alege fie un meniu traditional, rustic, fie o cină la un restaurant sofisticat, de lux. În niciun caz nu invita nativul la fast food și nu comanda pizza la domiciuliu. O seară pe placul nativului ar fi și una petrecută în doi, uitându-vă la filme sau seriale.
Pentru bărbatul născut în această zodie, ai putea cumpăra o pereche de pantofi din piele sau bocanci cu care să meargă în drumeție. Ca accesorii, s-ar potrivi o brățară din piele sau un ceas scump (tot cu brățară din piele). De asemenea, tot ce ține de finanțe și valori îi va plăcea bărbatului Capricorn: o piesă care îi lipsește din colecția sa de monede vechi, timbre de colecție, chiar acțiuni. În cazul în care joacă șah, oferă-i un set cu piese din lemn sau fildeș sculptat. Dacă îți permite buzunarul și dacă are ocazii pentru a purta costum, propune-i să își facă un costum la comandă, plătind tu croitorul.
Unei doamne născute în această zodie i-ai putea dărui un halat de baie pufos sau șosete călduroase. Îi place confortul, deci i-ai putea cumpăra o pătură din cașmir, un fotoliu comod sau o canapea nouă. La fel ca bărbatul Capricorn, sigur nu se va supăra dacă plătești croitorul pentru a-i face o haină la comandă. Vorbind despre haine: i-ai putea dărui o pereche de mănuși din piele fină. Indiferent ce piese vestimentae îi cumperi, de preferat ar fi o culoare pastel.
Dacă vrei să cumperi o bijuterie pentru o persoană născută în zodia Capricornului, trebuie neapărat să fie din metal prețios. Nu le plac inelele și lănțișoarele care lasă urme, iar femeile Capricorn vor purta cel mult în adolescență accesorii din plastic. Un pont: adoră bijuteriile vechi, deci s-ar bucura nespus dacă bijuteria pe care o primesc e una cumpărată de la anticariat sau una care e transmisă în familie din generație în generație. Pietrele semiprețioase care le aduc noroc sunt onixul și granatul brun.
Florile cele mai potrivite pentru a fi dăruite Capricornilor sunt magnolia, primulele, lalelele, cameliile, garoafele roșii și leandrul.

Cadoul ideal pentru Vărsător

Horoscop azi Varsator

Varsator

Vărsătorii sunt persoane foarte sociabile, comunicative, cu un dezvoltat simț al umorului și cărora le place tot ce e ieșit din comun, ba chiar excentric. Adoră să fie în centrul atenției la petreceri, deci ar fi o idee bună să organizezi o petrecere surpriză când vrei să îi oferi un cadou unui Vărsător. Felul în care e împachetat cadoul nu e foarte important – dar ai putea să îl învelești într-un mod excentric, nu în stilul consacrat.
Persoanele născute în această zodie sunt foarte atrase de tehnică și de știință. În același timp, le plac lucrurile ieșite din comun, deci sunt atrase și de esoterism. Nu în ultimul rând, le place mult să comunice cu prietenii. Prin urmare, cadouri bune ar fi un telefon mobil nou, un telescop cu care să observe astrele sau niște lumânări parfumate. Ai putea să îi cumperi Vărsătorului iubit un tricou mai deosebit – într-o culoare țipătoare (sau multicolor) și/sau cu ceva comic imprimat pe material. Nu în ultimul rând: știai că se pot cumpăra parcele pe Lună, respectiv că se eliberează certificate cu nume pentru stele? Ar fi cadoul ideal pentru un Vărsător: să numești o stea așa cum se numește persoana iubită! Din categoria cadourilor accesibile ca preț, aș mai menționa invitația de a vizita un planetariu sau un muzeu (indiferent că e de artă, tehnologic, de istorie sau științific).
Unui bărbat Vărsător îi va plăcea orice cadou care funcționează cu electricitate. Gadgeturile de orice fel, cel mai nou model de televizor, un laptop/computer nou sau un sistem hi-fi sunt cadouri potrivite. Ca regulă simplă: orice are un cablu și se bagă în priză e ok. Dacă îi cumperi o carte, alege una science-fiction.
Doamnelor născute în această zodie le place să se îmbrace cu stil, dar și ușor excentric. Dăruiește-i acestei persoane o rochie cu croiala ieșită din comun sau accesorii care transformă orice ținută într-una deosebită: poate fi vorba despre diverse podoabe excentrice pentru păr (de exemplu o cordeluță cu o fontă mare), despre un inel care iese în evidență prin mărime și/sau model, despre o poșetă/geantă cu un model haios, etc. Alt cadou potrivit ar fi un cupon pentru o ședință de aromaterapie sau pentru terapie cu cristale. Dacă relația dintre voi e una de prietenie și femeia Vărsător e tânără, dăruiește-i o brățară a prieteniei sau un lănțișor cu medalion pe care scrie „Friends forever”.
În cazul în care te gândești să îi dăruiești o bijuterie unei persoane născute în această zodie, alege una din platină și/sau care să fie încrustată cu ametist.
Florile potrivite pentru a fi oferite Vărsătorilor sunt crinii, gladiolele, magnolia, lalelele, lăcrămioarele, cameliile și streliția (pasărea paradisului).

Cadoul ideal pentru Peşti

Horoscop azi Pesti

Pesti

Persoanele născute în zodia Peștilor sunt foarte sensibile, romantice și visătoare. Iubesc artele (în special muzica), sunt atrase de spiritualitate și sunt creative. Când îi oferi un cadou unei persoane născute în această zodie, l-ai putea înveli în voal sau într-un material asemenător – e o idee deosebită și sigur va impresiona persoana iubită.
Indiferent de sexul persoanei născute în zodia Peștilor, un CD cu muzică sau un bilet la concert va fi pe placul acesteia. Eventual i-ai putea oferi un set de pictură. O cină romantică, de preferat undeva pe malul apei, ar fi, de asemenea, o idee bună. Hainele din materiale moi sunt o alegere potrivită pentru Pești. Întrucât această zodie domină visarea, oferă-i persoanei dragi lenjerie de pat, un CD cu muzică ambientală sau orice îi face somnul mai plăcut. Să nu uităm că Peștilor le plac lucrurile magice și oculte. Invită persoana iubită la Veneția în timpul carnavalului, la un spectacol de magie sau la o ședință de spiritism. Nu în ultimul rând, sărurile și uleiurile de baie vor fi foarte apreciate.
Unei doamne născute în această zodie i-ai putea dărui un aranjament floral, un cupon pentru o ședință de aromaterapie, un album de artă sau unul pentru fotografiile preferate. O altă idee bună ar fi o cămașă de noapte din mătase, într-o culoare deschisă. Dacă dorești să îi cumperi o carte, alege un roman de dragoste sau unul psihologic. Și cărțile despre pshologie sau cele despre filosofie sunt pe placul femeii Pești. Nu în ultimul rând, un volum cu poezii ar fi potrivit.
Bărbatului născut în zodia Peștilor i-ai putea dărui un acvariu. O sticlă de vin de calitate sau un halat de baie ar fi un cadou pe placul său. De asemenea, i-ai putea oferi un abonament la un bazin de înot sau pentru un curs de yoga, reiki sau tai chi.
Bijuteriile pe care dorești să i le oferi unei persoane născute în zodia Peștilor ar trebui să fie încrustate cu acvamarin, eventual cu peridot sau cu alte pietre (semi)prețioase care amintesc de culorile mării.
Florile potrivite pentru a fi dăruite Peștilor sunt orhideea, lotusul, liliacul, violetele, crinul și panseluțele.

Sursa: astro.bristena.com

Autor: Bristena

Originals